2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
خیلی ارزونم نمیخوام در حد 200 250 میشه مارکشو بگی

والا مارکش و یادم نیست ولی دکترم بهم گفت ارزونه ایران پر میشه بعدم راستش روی من اصلا تاپیر نداشت من سال 98 500خریده بودم 

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
اووبوست چه مارکی!؟  من یه مارکی قیمت گرفتم 700هزاتومن بود!!  ارزون ترش نیس!؟

فکر نمیکنم مارک خاصی داشته باشه کلا اسم کپسولش اووبوست هست من هرچی دیدم بسته بندیش یه شکل بود . آخرین بار فروردین ۵۸۰ گرفته بودم الان با این شرایط حتما ۷۰۰ شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه بد جنینات رو الکی از بین بردن گرید جنینات چی بودن عزیزم؟

اون ۵تای اولو اصلا گریداشو نگفتن 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اره خودمم تعجب کردم بخدا حتما اشکال از سایت بوده گفتم بعیده زی زی جوابم نداده باشه..عزیز باید همون ر ...

نه اشکالی نداره اگه پاک نباشی...سوره قدرم فقط یه بار قبل انتقال انجام دادم

خراش یا پی آر پی هم حتما بگو برات انجام بدن شانس تو بالا میبره...فرتیل سی ام هم حتما روزی سه تا بخور

من همش براتون دعا میکنم اتفاقا دیروزم بیادت بودم عزیزم انشاالله به امید خدا ایندفعه حتما مامان میشی و دلت حسابی شاد میشه😊💖

نه اشکالی نداره اگه پاک نباشی...سوره قدرم فقط یه بار قبل انتقال انجام دادم خراش یا پی آر پی هم حتما ...

الهی آمین عزیزدلم ممنونممممم هزاربارشکر و مامان شدی..چشممم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ای وی افی ؟ هزینه کلینیک امید چطوره؟

بله عزیزم. 6 تومن هزینه پانکچر و فریز بود. 2 تومن هم انتقال دادم که منفی شد. هزینه مطب و دارو هم جدا بود. من تخمک اهدایی گرفتم که هزینه اون برام زیاد شد. 

اووبوست چه مارکی!؟  من یه مارکی قیمت گرفتم 700هزاتومن بود!!  ارزون ترش نیس!؟

اوابوست فقط یه نوعه محصول امریکاست برا همین گروه...مدل ایرانیش هست اسمش اووژن هست همه هم ازش راضین و تعریف میکنن خیلیی گرونم نیست

بچه ها پس برای خودم فرتیل سی ام  بخرم یا اووبوست!؟  برای تقویت تخمک و تخمدان

عزیزم فرتیل سی ام برای انتقال هست. اووابوست برای کیفیت تخمک هست. فرتیل اید هم دوستان استفاده کردن برای قبل پانکچر من استفاده نکردم.