2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
گلم شما ماشاالله یه گل دختر داری  چرا آخه خودتو اذیت میکنی  طبیعی اقدام کن انشاالله یه پ ...

من اصلا نمیتونم طبیعی باردار بشم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
توروخدا به خودت استرس وارد نکن اشتباه محضه بیبی گذاشتن

چی بگم والا تسلیم فرمان خداییم.تا ببینیم چرخ گردونشووو واسه ما چه جوری میچرخوووونه قربونش برم.خدا حکمتتووووشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیتونم طبیعی باردار بشم

یه چیزی بگم تو همین تاپیک خیلیا طبیعی باردار نمیشدن ولی بعد اینکار شدن ایشالا توم اینطوری بشی ولی انقدر می خوای با شوهرت صحبت کن باز شروع کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینبی جون فولیک اسید و تا چند هفته خوردین شما؟

عزیزم من تا هفته 20 به صورت همون قرص 1 میلی داشتم، بعدش تو مکمل مولتی ویتامین داشت دیگه مجزا نخوردم، در اصل تا آخر بارداری داشتم و بعد از زایمان 😉😉😉

بچه ها یک ساعته دارم خون گریه میکنم شوهرم گفت گریه نکن زنگ بزن بگو ماه بعد بیایم برای شروع دوباره؟ 

منم زنگ زدم گفت دوبار پریود شدی بعد بیا

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
اره عزیزم خونه ی ما ۲۴ تا پله داره خیلی با احتیاط و اروم بالا پایین کن از پله... موفق باشی...

فدات مهربونم.براشما مثبت شد؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم‌مرکز  ابن سینا هم‌پله داره گفتن‌مشکلی نداره اروم‌برو پایین

فدات مهربونم.براشما مثبت شد؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪