2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
اتفاقا  منو دوستم  بایه دکتر بودیم هردو باهم پانکچر شدیم من رحمم مشکل داشت انتقال ندادم وا ...

دقيقا عزيزم دكتر از سونو مي تونه خيلي چيزا رو تشخيص بده.الان اين آزمايشي هم كه من دادم بخشيش مربوط به اينه كه رحم به پروژسترون چه عكس العملي نشون داده.اگر بدون سونو فقط دارو قطع بشه دكتر نميتونه علت منفي شدن رو پيدا كنه.براي من روي چيزي كه دفع كردم ٤ تا فاكتور ايمني بررسي شده كه يكيش بالاست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم الهی امین ...نگران نباش ایشالا که مثبت میشی 

عزیزم من ازقبل که عضونی نی سایت نبودم این تاپیک رومیخوندم ودیدم چقدراذیت شدی 

همیشه دعات کردم

انشاالله که به حق گریه های رقیه ی اماحسین خدا نظری بهت بکنه ونی نیت دخترسالموصالحی باشه

وتوهم به جمع دختردارها بپیوندی

اگه قابل باشم ودعام نزدخداگیرا باشه خیلی ازش خواستم که بعداون همه سختی بهت دخترداده باشه

تا رفتی سونو منو بی خبرنزار

دقيقا عزيزم دكتر از سونو مي تونه خيلي چيزا رو تشخيص بده.الان اين آزمايشي هم كه من دادم بخشيش مربوط ب ...

اره دقیقا یه مشکلی هست که باعث میشه انتقال ناموفق باشه ...حالا دوستم به اصرارخودش ازمایش ایمنی داد وگرنه دکتر میگفت بعد دوبار انتقال منفی مینویسه ...ایشالا شماهم اینبار نتیجه میگیری عزیزم 

عزیزم من ازقبل که عضونی نی سایت نبودم این تاپیک رومیخوندم ودیدم چقدراذیت شدی  همیشه دعات کردم ...

وااااای عزیزدلم‌مرسی ازمحبتتتت 😘😘😘😘😘الهی امین ...ایشالا همه دلشون شاد بشه ودامنشون سبز 😍چشم حتما خبرمیدم عزیزم 

اره دقیقا یه مشکلی هست که باعث میشه انتقال ناموفق باشه ...حالا دوستم به اصرارخودش ازمایش ایمنی داد و ...

ايشالله عزيزم  

خوب كاري كرد كه آزمايش ايمني داد من قبل از انتقال دادم.

سلام دوست عزیز ببخشید دیروز پیامتونو خوندم هرچقدر سعی کردم بی تفاوت باشم دیدم نمیتونم . به نظر خودم ...

دوست عزيز يه چيز ديگه اينكه بهتره كلي گويي نكنيم و اطلاعات نپخته نديم.

اينكه من به دوستان ميگم سونو بشن بهشون ضرر نميزنه ولي اينكه شما ميگيد نياز نيست نشن ميتونه بهشون ضرر بزنه

هنوز درگیر کارا هسیم ...از ۳شنبه جنینارو تعیین جنسیت کردن بد الان هنوز منتظریم ک جواب تعیین جنسیتارو ...

عزیزم شما امروز انتقال داری ؟ چه لحظه ای 😍هنوز نگفتن چندتا جنین پسرداری 

دوست عزيز يه چيز ديگه اينكه بهتره كلي گويي نكنيم و اطلاعات نپخته نديم. اينكه من به دوستان ميگم سونو ...

من دکترخودم که انقدر بهش ایمان دارمو همه قبولش دارن و واقعا هم ک خیلی بتا مثبت ازش دیدم که هم توصارم هس هم نیکان .توااین چندسال گف من پاکروش و خیلی قبول دارم ولا غیرررر

دوستان من امروز ۹هفته هستم البته براساس سونو ...سن پریودی ۵روز جلوتره ....برای ۱۲ هفته و۳روز غربالگری دارم ..به نظرتون هفته ی بعد برم یه سونو شکمی انجام بدم خیالم از نینی راحت باشه ؟ 

من تو بارداری قبلیم اینطور بودم

وای یعنی میشه منم باردار باشم

برای خودم خیلی عجیبه که چرا ناخنام اینجور شده

من کلی ویتامین و دارو خوردم برای ناخنام اما هیچ تاثیری نداشتن

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
دوستان من امروز ۹هفته هستم البته براساس سونو ...سن پریودی ۵روز جلوتره ....برای ۱۲ هفته و۳روز غربالگر ...

نه عزیزم وقتی قلبش رودیدی دیگه احتیاجی نیس تا۱۲هفته

اونو کسی بهت داده که خودش همیشه مراقبشه

به دلت هم بد راه نده بزاردخترخوشگلت توآرامش رشدکنه

وای یعنی میشه منم باردار باشم برای خودم خیلی عجیبه که چرا ناخنام اینجور شده من کلی ویتامین و دارو ...

عزیزم مثبت بودن تو با یک جنین بلاست یعنی امید من برای ادامه دادن این راهی الهی که خدا جفتمون رو ناامیدنکنه