2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم 😢😢😢😢 خیلی عجیبه!!!!! واسه یه نفر دیگه شنیده بودم مثل شما بوده هیسترو کردن ولی نمیدون ...

بعد از پانکچرم بهم گفت تنگه هیستروسکپی باید بکنیم برج ده یا یازده بود ک انجام دادم گفت مشکل خاصی نبود خوشبختانه بعدش انتقال دادن واسم اما دیشب اصلا نشد دارم میمیرم از نگرانی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن استرسم خیلی عادی بودی دیگه وقتی زیر دستش از درد داشتم میلرزیدم بهش گفتم گفت فایده نداره عزیزم

من یکی از دوستام همینطوری بود خیلی درد داشت موقع انتقال با بیهوشی براش انتقال داد 

اما نگران نباش حتما خیری توش بوده 

ایشالا زود ماه بعد میشه میری انتقال 😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بعد از پانکچرم بهم گفت تنگه هیستروسکپی باید بکنیم برج ده یا یازده بود ک انجام دادم گفت مشکل خاصی نبو ...

عزیزم مال منم تنگ بود تازه دهانه رحمم ی انحرافم داشت توسه انتقال قبلیم بابدبختی اون لوله هه ک جنیناتوشه و داخل میکرد.تازه چون لوله هه پلاستیکی بودتا میشدنمیرف داخل با ی لوله اهنی اخرانتقال داد که میمردم ازدرد.تازه بعد انتقالمم خونریزی داشتم چون زخم میکرد.ب منم گف هیسترو شوو.بعدش اینسری خیلی راحت انتقال داد.تازه توهیستر سپتوممم فهمید اونم کورتاژ کرد.ولی این انتقال اخرم عالی بود دیگ.خودشم گف برات درسش کردم.هیسترو خیلی خوبه

انشاا... عزیز دلم

اصلا نگران نباش چیزمهمه نیس.یه قرص زیرزبونیه روزعمل چون واس من تنگ بودبهم داد ک شل شه.فک کنم مزوپرستول بود اسمش.یه ساعت ب عمل گذاشتم البت چون براسقطیا میدن ک بدنشون شل شه هرجامیرفتم میگف بایدازبیمارستان نامه بیاری ک بردموگرفتم.هرجایی ام ندارن.من ازبیمارستان جامع یاس کریمخان گرفتم بابدبختی پیداکردم.گرونم نیس دونه ای دوهزارتومن

اصلا نگران نباش چیزمهمه نیس.یه قرص زیرزبونیه روزعمل چون واس من تنگ بودبهم داد ک شل شه.فک کنم مزوپرست ...

گفتش روز دوم پریودی بیا قرص بدم بهم تو مطب واست باز کنم دهانه رحمتو گفتم درد داره گفت آاره خب باید تحمل کنی

ممنون عزیزم🌹🌹🌹 پس هنوز وقت دارم.😁 دعا کن برام خیلی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اره عزیزم خیالت راحت ،چشم حتما ،تازه استرسا شروع شده ،یه روز بیدار میشی میگی وای چرا امروز حالم خوبه باز فرداش میگی وای چرا امروز تهوعم بیشتر😁😁 خلاصه که عزیزم مثل ما نباش ،سعی کن بیخیال باشی😘😘😘 همه چی رو بسپر به اون بالایی ، تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته ، هدیه هایی که خودش بهمون داده خودشم هر جوری بخواد واسمون نگه میداره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

@زینبی_بابا     عزیزم ، دوستم دوماهه سزارین شده هنوز خونریزی داره ،دکترش براش آز نوشته ،بیلی روبینش بالاست ، چرا بنظرت؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘