2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
چرادیگ نرفتی ازپارسال تاحالا

چندماه پیش ای یو ای کردم منفی شد و جنین ندارم میخوام برم سیکل دوباره 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بتات چنددبود تواز اول

روز ۱۲ بتام ۱۲۰۰ بود

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میش بگی بتات چندبود عزیزم

گفتم فدات ۱۲۰۰

ممنونم گلم مشاور رفتم شدید نیست فقط دلم میخواد برم بیرون برم پیش خانواده نرفتنی دلم میگیره احساس می ...

آره گلم بزن dr_zarifi خیلی عالیه

دوستان دیگه هم حتما برید پیج ایشون رو کامل بخونید و گوش کنین، یعنی حلالتون نمیکنم اگر عضو نشید و نخونید😅😅😅😅😅

والا کلی اطلاعات ناب و دست اول داره اونجا، حیفه ندونیم، حکم گواهینامه داره برای فرزندپروری مطالبش

مررررسي ازت زينب جون ،  خودش اول گفته بود پري دوم ال دي رو شروع كنم ولي نظرش رو عوض كرد با تو ...

عزیزم درسته انتظار سخته ولی ارزش داره، منم کشیدم میفهمم چی میگی، ولی به خودم میگفتم انتظار بهتر از میکرو منفی هست، شاید حکمت خداست دیرتر شده که حتما بشه

واسه پرد هم حتما زنگ بزن از دکترت بپرس چون اصلا نباید یهو و سرخود قطع کنی

عزیزم درسته انتظار سخته ولی ارزش داره، منم کشیدم میفهمم چی میگی، ولی به خودم میگفتم انتظار بهتر از م ...

مرسي زينب جون كه بهم انگيزه ميدي❤️ 

البته من خودمم دقيقا با همين حرف سعي ميكنم خودم رو اميدوار كنم 

راستش اون موقع كه زود هم پري شده بودم ميگفتم ببين خدا ميخواد زودتر ني ني بياد تو دلم 🙈

پردنيزولون رو همون روز زنگ زدم به منشي گفتم گفت دكتر گفته اشكالي نداره باز بهش تاكيد كردم گفتم دكتر گفته بود اينو سر خود يهو قطع نكنم گفت بزار دوباره بگم و اومد گفت دكتر ميگه چند روز آخر رو يه دونه بخور و قطع كن 

ولي من همش نگرانم ميگم آخه چه جوري ميشه پردنيزولون رو دوماه قبل انتقال يعني اشكالي نداره ديگه نخورم 😐😐😐

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
لی لا جان نی نیم خوابیده...الان باید تلاش کنم خواستنی ترین موجود دنیامو سقط کنم دعا کن خوش قلب مهرب ...

ای وای من. اشکمو درآوردی دختر. فقط خدا میدونه دلم چقد گرفت.‌ برات سلامتی و آرامش از خدای مهربون آرزو میکنم و توان مضاعفی که این روزا رو بتونی بگذرونی عزیز دلم. همیشه دعاگوتم 😭😭😭

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من فقط میتونم بگم کار کاملا اشتباهی کردی، اگر به حساب شما بود که الان کلی مادرهای اینجا نباید ...

یعنی واقعا احتمال بالا رفتن داره 

اخه کمتر از 2 بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
لی لا جان نی نیم خوابیده...الان باید تلاش کنم خواستنی ترین موجود دنیامو سقط کنم دعا کن خوش قلب مهرب ...

عزیزم😔😭نمیدونی چقدر ناراحت شدم!

امیدوارم هرچی اتفاق خوب هست خدا نصیب شما و‌خانواده تون کنه🙏🙏انشالله خدا معجزه اش رو‌نشونتون بده 

به حق دل شکسته حضرت زینب خدا بهتون صبر و آرامش بده