2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
راست میگی خودمم خیلی میترسم دخترام خیلی اسرار دارن بزارم تورو خدا تونستین منم دعا کنین التماس دعا دا ...

بمونی بهتره اینجوری الکی استرس میگیری

حتما عزیزم،

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداحفظش کنه برااااات.پس چرااینسری بتات باوحودهاله بیستدپنج بود

حتما رو اون بیبی چک اولم بتام همین قدر بوده

چون روزی که اون بیبی چک پررنگ رو گذاشتم روز 14انتقال بود و بتام204شد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
پسس حتمااا خبرشو بیا بهموووون بده خوشحالترمووووون کن

خدااااااایاااااااا توروب حق همین اذااااان قسمت میدم هیچ دستی ودست خالیییی ازپیشت برنگردوووووون.خدایاااااا همهری ماسختی کشیده ایم توروب امام حسینت توروب علی اصغر امام حسین دامن همروسبز کن ب خدا گریممم گرفت.بادل شکسته برا همتوووون دعامیکنم.

عزیزم انتقال اولته؟؟؟ چندتاجنین برات گذاشتند؟؟؟

ن دومین انتقالمه بار اول بیمارستان گاندی تهران بودم یه پسر برام تشکیل شد منفی شدم دوباره پانچر شدم همدان الان دوجنین پسر برام انتقال دادن 

ممنونم عزیزم توکل به خدا من دکترم مرضیه فریمانی هستش کلینیک امید همدان رفتم 4جنین پسر برام تشکیل شد ...

چندتا دخترداری 

نمیترسیدی دوتاش بگیره

اخه منم دوتادختردارم واسه پسرتعیین جنسیت کردم ولی انتقال قبلم که منفی شد یه دونه انتقال دادم ولی نگرفت