2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
پانکچر من بیمارستان بهمن هفت میلیون چهارصد داروهامم کلا شد دو چهارصد البته من کلا دوز کمی دارو برام ...

میشه درخواستمو قبول کنی یه چند تا سوال خصوصی دارم

خدایا به حق حضرت علی اصفر به منم یه نی نی بده امین🙏🙏🙏
پانکچر من بیمارستان بهمن هفت میلیون چهارصد داروهامم کلا شد دو چهارصد البته من کلا دوز کمی دارو برام ...

چقدررر زیاد.مام با اون همه تعریف ۵/۵پانکچرشد۵۰۰هم یه روز بستری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدررر زیاد.مام با اون همه تعریف ۵/۵پانکچرشد۵۰۰هم یه روز بستری

مگه بستری میکنن اصلا عمل سرپاییه که والا من چند روزه انجام دادم پنج ونیم پول دکتر یک چهارصد فریز و سیصد جنین شناس دویست و پنجاه هم یه وسیله ای اسمش یادم نی

در اندک من تویی فراوان یارب..
نميدونم والله بعيد ميدونم كرونا باشه ، پسرخاله من تقريبا ٢ ماه پيش همين يك كم حالت سرما خوردگي داشت ...

ممنون عزیزم، والا امروز سی تی اسکن هم شد، دکتر گفت سی تیش هم مشکوکه و باید تست از حلق یا بینی انجام بده، حالا قراره فردا اونم انجام بده جواب نهایی رو بهمون بدن،خدایا حکمتو شکر، شوهرم هیچ علائمی هم نداره، نمی دونم شایدم این ماه صلاح نباشه وارد سیکل شم، باور می کنی بخاطر ورود به سیکل چقدر خودم و همسرم رعایت می کردیم،دلم گرفته از این کرونای لعنتی  امشب بازم وضعیتمو که در مورد صبر نوشتم با خودم زمزمه می کنم و تکرار می کنم، شاید بتونم بغضمو فرو بدم، از 18 مهر پارسال  برای میکرو اقدام کردیم تا حالا طول کشیده، بدون اینکه حتی به مرحله انتقال برسم، انگار باید گفت هنوز اندر خم یک کوچه ام، دلم بدجوری گرفته  چقدر خوبه که شما دوستان رو دارم و می تونم باهاتون درد و دل کنم میشه برای من و همه منتظرا با دلت پاکت دعا کنی خیلی محتاجیم   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام شبتون بخیر خانومای گل. من یه سوال دیگه برام پیش اومده تمام کسانی که پانکچر شدم بعد مرخص شدن بهش ...

به منم ندادن، برات کی میخان انتقال بدن؟ 

گفتم پریود شدم روز سوم ال دی بخورم و بعدش برم نمیدونم دقیقا کی میشه و چیا بهم میدن و چجوریه اصلا

بهم گفتن که پریود شدم ال دی بخورم از روز سومش اینکه کی بشه رو دقیق نمیدونم اصلا

بچه ها میگم بیبی چک بعد چن ساعت اعتبار داره ؟

از سرکار اومدم بیبی رو دیدم یه هاله خیلی کمرنگ داره 

امروز رفتم خرید همه کار کردم خریدا هم سنگین بودن الان کمرم درد میکنه 

بنظرتون اگه باردار باشم مشکلی برام پیش اومده ؟ 

دارم میمیرم از استرس 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
گفتم پریود شدم روز سوم ال دی بخورم و بعدش برم نمیدونم دقیقا کی میشه و چیا بهم میدن و چجوریه اصلا

من ده روز بعد از پانکچر پریود شدم، تقریبا یه ده روزی طول می کشه

بهم گفتن که پریود شدم ال دی بخورم از روز سومش اینکه کی بشه رو دقیق نمیدونم اصلا

به منم ندادن پروژسترون...احتمالا انتقال اونا فرش بود بهشون پروژسترون دادن

برا شما قرار بود فریز بشه ندادن

سلام شبتون بخیر خانومای گل. من یه سوال دیگه برام پیش اومده تمام کسانی که پانکچر شدم بعد مرخص شدن بهش ...

سلام عزیزم، احتمالا شما انتقالتون میفته برای یکی دوماه بعد که بهتون پروژسترون ندادن

به اونایی پروژسترون میدن که قراره چندروز بعدش انتقال بدن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به منم ندادن پروژسترون...احتمالا انتقال اونا فرش بود بهشون پروژسترون دادن برا شما قرار بود فریز بشه ...

بله برام فریز کردن ولی اخه برای تمام خانومایی که اونروز با من پانکچر شدنو فریز کردن ولی تعداد تخمکای اونا بیشتر بود و بهشون امپولم دادن ولی بمن ندادن میخواسم بدونم دلیلش چی بوده برای اونا هم قرار نبود فرش انتقال بدن اخه

بچه ها میگم بیبی چک بعد چن ساعت اعتبار داره ؟ از سرکار اومدم بیبی رو دیدم یه هاله خیلی کمرنگ داره&n ...

عزیزم اگه جنینت گرفته باشه با هیچی از جاش تکون نمیخوره اصلا نگران نباش...تا وقتی لک و اینا ندیدی نگرانی به دلت راه نده خدا خودش مراقبشونه

درضمن مبارک باشه دیگه مامان شدید😁😁😍😍