2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام‌عزیزم‌خوبی؟ من فردا وهرد ۱۸ هفته میشم از کی نباید به مشت خوابید؟

سوال منم هست عزیزم، راستش من خیلی وقتا به پشت میخوابم بعد دوستم میگفت از الانم خطر داره😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه فقط روزی که پریود میشدم یه لک خیلی کوچیک قهوه ایی دیدم. زیر شیکمم همش اندازه توپ تنیس انگار کشیدگ ...

عزیزم منظورت اینه که روزی که موعد پریود اصلیتون بود لک قهوه ای دیدی بعد تا موعد آزمایش ندیدی؟؟؟

شما بعد از اینکه داروهات و قطع کردی پری شدی؟؟

منم موعد پریودم لکه بینی داشتم تا دو روز،،، کلی حالم گرفته شد😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی بابا عزیز میشه منو راهنمایی کنی لطفا من واسه تعیین جنسیت ای وی اف میکنم خداراشکردوتادخترسا ...

عزیزم خدا حفظشون کنه دخترای گلت رو 

بهترین کار انتقال تک جنین هست و خیلی فرقی  نمیکنه چند تا جنین انتقال بدی، چون ممکنه تو یک ماه شرایط رحم عالی نباشه و اون وقت هدر برن جنین ها 

ولی خب اصل قضیه منفی شدن برای شما این بوده که جنین قبلی علیرغم کیفیت ظاهری واقعا مناسب نبوده در باطن 

اگر گرید جنین ها خوبه نهایت بیشتر از دوتا انتقال ندین

ممنون عزیزم😘🥰 به شما هم ال دی دادن هم دیفرلین  مال شما سیکل انتقالتون چجوری بود راستی استرا ...

نه ربطی نداره اگر دیفرلین بدن استرادیول هم میدن

من ال دی داشتم و بوسرلین که هر روز تزریق میکردم دور بازو و بعد از شروع پریود استرادیول بهم دادن و بعد پروژسترون و آسپرین هم اضافه شد

مرسی عزیزم 🥰😘 میگم امکان داره با این کار همین دوتا جنینم از دست بدم ؟ یا نه هیچ اتفاقی نمیفته

والا گلی امکان هر چیزی هست، ممکنه دو تا رشد کنن 

ممکنه یکی رشد کنه یا هیچ کدوم اصلا نمیشه پیش بینی کرد

سلام‌عزیزم‌خوبی؟ من فردا وهرد ۱۸ هفته میشم از کی نباید به مشت خوابید؟

سلام مامان ماهک گل، خوبی عزیزم؟ 

والا از هر وقت حس کنی داری اذیت میشی 😉😉😉 

مدت کوتاه هم مشکلی نداره بخوابی به پشت 

من که همون کوتاه هم اذیت میشدم هر چی جلوتر میرفتم، کلا عادت داشتم و دارم به پهلو بخوابم 

عزیزم خدا حفظشون کنه دخترای گلت رو  بهترین کار انتقال تک جنین هست و خیلی فرقی  نمیکنه چند ...

سلام خانمی

فدای محبتت که جوابم رودادی اینجا گرید نمیگند فقط میگندجنین بلاست.من بعدانتقال تا روز ۱۶اب ونشاسته خوردم یه هفته اول روزی یه پیش دستی انجیرتازه وانجیرخیس کرده میخوردم.اخه معذرت میخام یبوست گرفته بودم.همشوبعدانتقال خوابیده بودم وفقط واسه دستشویی پامیشدم تا روز۱۰.روز دهم پریودضخامت من۷/۸بودوسه خطی بودم دکترم خیلی امیدواربود.نمیدونم چه اشتباهی کردم که منفی شدم.پیشنهادت واسه انتقال دومم چیه همون یه جنین بلاست بزارم.چیکارکنم که به یاری خدامثبت بشم

سلام خانمی فدای محبتت که جوابم رودادی اینجا گرید نمیگند فقط میگندجنین بلاست.من بعدانتقال تا روز ۱۶ا ...

عزیزم اصلا نیاز به خوردن نشاسته نبوده و اصلا استراحت نباید میکردی 

منفی شدن هم اصلا تقصیر شما نبوده که، خود جنین موندنی نبوده گلم

من پارسال انتقال دادم نه به نشاسته اعتقاد دارم نه شیر سویا نه استراحت نه.... همش هم سرکار رفتم، پله هم داشت، کمک مادرم رفتم که مهمونی داده بود، پیاده روی میرفتم، دستشویی ایرانی، غذا هم درست میکردم و... همون دفعه مامان شدم 

خاطرت جمع ربطی نداره، دفعه بعد حتما زندگی عادی رو داشته باش، فقط نزدیکی و بلند کردن جسم سنگین ممنوع 😉 😉 😉 

بلاست هم گرید داره، اگر عالی باشه احتمال دو قلویی بالاست

عزیزم اصلا نیاز به خوردن نشاسته نبوده و اصلا استراحت نباید میکردی  منفی شدن هم اصلا تقصیر شما ...

این سری به امیدخدا انتقال بدم همین کارومیکنم نه نشاسته میخورم نه هیچی فقط داروها وآمپولی که دکترم میده.استراحتم نمیکنم ببینم خدا برام چی میخادفعلا چشم به راه پری ام کاش زودتربیاد برم توسیکل

راستی خیلی التماس دعادارم

خواهش میکنم عزیزم. هنوز نرفتم دکترم ببینه. باید موعد پریودم برم. احتمالا میشه هفته دیگه

دارچین.تو تاپیک سارا نبودی؟منو یادته؟مامان حسنا 

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
سلام مامان ماهک گل، خوبی عزیزم؟  والا از هر وقت حس کنی داری اذیت میشی 😉😉😉  مدت کوتاه ...

مرسی عزیزممم 

من الان یه مدته هر روز سر درد میشم ۴ساعت یهو دارم درد می کشم چرا اینطوری میشم ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

@زهرازری67    

عزیزم دارم زیارت عاشورا میخونم دعا میکنم برات، خبر خوش بیاری برامون انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزممم  من الان یه مدته هر روز سر درد میشم ۴ساعت یهو دارم درد می کشم چرا اینطوری میشم ؟

به دکترت بگو اگر سردردت خیلی زیاده 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام خانمی فدای محبتت که جوابم رودادی اینجا گرید نمیگند فقط میگندجنین بلاست.من بعدانتقال تا روز ۱۶ا ...

اگر دوتا خیلی عالی داری بذار چرا یکی اخه؟؟؟ اگر ضعیفه خود دکترت تشخیص میده مال من یکیش ضعیف بود گفت میترسم کارتو خراب کنه نمیذارمش گفتم باشه ولی دوتا شانست بیشتره. بعدشم بیخیال باش نه استراحت مطلق باش نه کار سنگین بکن به زندگیت برس هرچی خدابخواد همون میشه شما ک تقصیری نداری

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش