2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

سلام لطفاً جوابم وبدین خانم‌های محترم ‌‌. من اگه خدا بخواد ماهه دیگه باید برم واسه انتقال ‌‌.بهم گفتن روز ۲پری باید اونجا باشم.برای گرفتن داروها. اما دوستان سوال من اینکه مگه نباید رحم و بررسی کنم ببینن وضعیتش خوبه واسه انتقال یانه؟؟؟؟؟؟؟؟ من یک‌بار انجام دادم منفی شد.شما جای من بودین چکار میکردین!؟ منظورم خودتون ازشون میخواستین رحم و بررسی کنم یا نه اصلا هیچ حرفی نمیزدید؟؟و هر چیزه دیگه تورو خدا کمکم کنید دوباره منفی نشه سخته بچه ها😞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
زینبی جونم در کمال ناباوری من ۱۰روز بعد از استرادیول آندومترم ۵ونیم بود و دکتر کنسل کرد و انداخت ماه ...

ای وای، چه قدر بد

حتما حکمتی داشته عزیزم

آره به نظرم دفعه بعد سیکل نچرال انتقال بده شاید بهتر باشه، اتفاقا برای خیلیا بهتر میشه، حتما به دکترت پیشنهاد بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لطفاً جوابم وبدین خانم‌های محترم ‌‌. من اگه خدا بخواد ماهه دیگه باید برم واسه انتقال ‌‌.بهم گفت ...

عزیزم روز دوم پریود که تشریف میبرین اول سونو میکنن و براتون دارو تجویز میکنن شما داروهارو رو استفاده میکنی و طبق تاریخی که پزشکتون گفته واسه سونو مجدد میرین و ضخامتتون بررسی میشه 

معمولا تو دومین سونو باز هم دارو تجویز میشه و تاریخ انتقالتون مشخص میشه

داروهاتون رو میخورین و روز انتقال تشریف میبرین و انشالله سربلند بشین و دست پر باشه این مسیر براتون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان کسی امروز آزمایش نداشت؟

انشالله فردا من و شما

Mooshi و mijan آزمایش داریم فک کنم

خودم که دارم روز ۱۳ میرم

ولی انشالله دستپربرمیگردیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من الان یه عطسه کردم زیر دلم سمت راست بدجوری گرفت.ترسیدم.اشکالی نداره؟

نه بابا چه اشکالی

عزیزم لک دیدن لک ندیدن هیچکدوم نمی تونه دلیل قطعی برای بارداری یا عدم بارداری باشه به خودت استرس نده ...

خداکنه. دیگه نمیدونم چی بشه . هرچیه خیره انشالله

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
انشالله فردا من و شما Mooshi و mijan آزمایش داریم فک کنم خودم که دارم روز ۱۳ میرم ولی انشالله دست ...

من الان رفتم آزمایش دادم.🥴 استرس زیادی داشتم خب.همش هم افکار پریودی میومد سراغم .دیگه رفتم آز دادم.حالا تا جوابش😊

خداکنه. دیگه نمیدونم چی بشه . هرچیه خیره انشالله

نوا جان کی آزمایش میدی

انشالله خیره عزیزم

من الان رفتم آزمایش دادم.🥴 استرس زیادی داشتم خب.همش هم افکار پریودی میومد سراغم .دیگه رفتم آز دادم. ...

اتفاقا منم نیم ساعت پیش با گریه به شوهرم میگفتم برم آزمایش

حالا فردا انشالله میرم

عزیزم انشالله خوش خبر باشی

کی جوابت رو میدن؟

روز ۱۵ هستی؟

اتفاقا منم نیم ساعت پیش با گریه به شوهرم میگفتم برم آزمایش حالا فردا انشالله میرم عزیزم انشالله خو ...

اره روز ۱۵ هستم. گف ساعت ۷ واینا.شوهرم حالش بدتر از منه.خیلی دلم میخاد خدا شادش کنه.درهر صورت تسلیم خواست خداییم

اره روز ۱۵ هستم. گف ساعت ۷ واینا.شوهرم حالش بدتر از منه.خیلی دلم میخاد خدا شادش کنه.درهر صورت تسلیم ...

الهی که خدا دلتون و شاد کنه

من هم خییلی تنهام ولی توکل بر خدا... سیسمونی هم که نمیدونم دیگه با همسرم باید ضروری ها رو بخریم.. ...

ماه های اول رو سعی کن زیاد بالا پایین نشی

توکل بخدا خدایی ک داده خودش مواظبش هست خودش قدرت بزرگ کردنشون رو میده حتما