2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
منم ایشالا فردا میرم آزمایش ایشالا که هر دومون دست پر برمیگردیم خونه

انشالله عزیزم

برات دعا میکنم خوش خبر باشی

بیبی چک نذاشتی؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم برات دعا میکنم خوش خبر باشی بیبی چک نذاشتی؟ 

ممنون عزیزم

نه نذاشتم گفتم یهو برم آزمایش بدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مطمئنم که دست پر برمیگردی منم فردا روز سیزده هستم میرم آزمایش میدم واسم دعا کن

سلام عزیزم ان شاالله شما وهمه دوستانی که آزمایش دارن دلتون شاد و دامنتون سبز بشه .منم امروز هشت روزم تموم شده وارد نه روز شدم ولی هیچ علائمی ندارم خیلی میترسم شما علائم دارین 

سلام عزیزم ان شاالله شما وهمه دوستانی که آزمایش دارن دلتون شاد و دامنتون سبز بشه .منم امروز هشت روزم ...

من از سه روز پیش دل دردای پریودی دارم فقط شبها

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
انشالله عزیزم برات دعا میکنم خوش خبر باشی بیبی چک نذاشتی؟ 

مرسی عزیزم، ایشالا، همچنین❤❤

دیروز زده بود به سرم که امروز هم بی بی چک بزنم و هم برم آزمایش بدم، اما بعدش پشیمون شدم😊😊

امروز روز ۱۴ انتقالم هستش. شما چطور؟

من صبحا که از خواب بیدار میشم اصلا هیچ دردی ندارم

آخر شبا یکم زیر شکمم میگیره گاهی تیر میکشه

تو این مدت فقط دو روز از صبح تا شب درد و علائم و پریودی داشم

مثلا الان ریلکس ریلکسم

نمیدونم والا خودم اعتقادی به علائم ندارم ولی فکرو خیال میاد سمت آدم

مثلا ستاره جون بتاش بالا بود ۶۰۰۰ بود هیچ علائمی نداشت فقط گفت پهلوم تیر میکشید گاهی احساس خستگی میکردم

پس بتا پایین اصلا نمیتونه علائم ایجاد کنه

اینا همش تاثیر داروهایی که میخوریم و فکرو خیاله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم، ایشالا، همچنین❤❤ دیروز زده بود به سرم که امروز هم بی بی چک بزنم و هم برم آزمایش بدم، ام ...

من روز ۱۲ هستم 

سه تا جنین سه روزه انتقال دادم

چرا روز ۱۴ نرفتی آزمایش پس

من از سه روز پیش دل دردای پریودی دارم فقط شبها

شبها یعنی قبل خواب دیگه؟

تو خواب که درد نداری مثلا درد بخواد بیدارت کنه

منم قبل خواب عضلات زیر شکمم میگیره

البته من کلا استراحت میکنم ولی این گرفتگی رو میذارم خلاصه به حساب خستگی نشست و برخاست اون روز

سلام عزیزم ان شاالله شما وهمه دوستانی که آزمایش دارن دلتون شاد و دامنتون سبز بشه .منم امروز هشت روزم ...

نه عزیزم علائمی که به روش حساب باز کرد ندارم

یکی دو روزیم که گرفتگی زیر شکمم زیاد بود(حس پریودی)همش میترسیدم میگفتم نکنه پریودبشم🤭