2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
چرا انقدر دکترتون گفته دیر انجام بدین به من گفتن ۱۴ روز بعد میشه چهارشنبه امروز روز یازده انتقال ه ...

اخه جنینم ۳روزه بود تاریخ پریود شدنم هم ده مهر هست.نمیدونم چرا دیر نوشت.اگه به شما گفته ۱۴روز بعد یه روز جلوتر هم که برید مطمعنن نشون میده.عزیزم انشاالله مثبتی

من ۱۲ تا جنین داشتم ۴ تا پکیج سه تایی سری اول انتقال دادند دوتا بود که خیلی با کیفیت نبود جنین سری ...

ستاره جون خوشال شدم ک چندتا ساک تو سونو بوده، مبارکت باشه عزیزم

جنینای انتقال آخرت چند روزه بودن؟ فریز بودن درسته؟

همسرت توی نمونه ای ک برای آی وی اف داد. تعداد اسپرمش نرمال بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه جنینم ۳روزه بود تاریخ پریود شدنم هم ده مهر هست.نمیدونم چرا دیر نوشت.اگه به شما گفته ۱۴روز بعد یه ...

نه من یه روز عقب تر مجبورم برم

یعنی روز سیزده انتقالم

دعا کنین برام

انشالله شما هم مثبتی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان بخوام بیام تهران کدوم مرکز رو پیشنهاد میکنین؟

مام و ابن سینا و رویان هم خوبه

اگر مشکل کمبود ذخیره تخمدان دارید شاید دکتر نصر بگه اهدایی

ولی در کل تجربه ی این مراکز خوبه و بررسی های بیشتری انجام میدن

قربونت برم عزیزم❤ خیلی آرومتر شدم حتما بتونم وقت بگیرم همین هفته میرم پیشش 

خواهش میکنم عزیزدلم  تونت یه سرچ بکن اسمشو.ببین برا کی وقت آزاد هست.رزرو کن برو پیشش.کاملا توضیح بده چیکارا کردی.تمام آزمایشاتم ببر.موفق باشی ان شاالله.

خدایا شکرت  
عزيزم نگران نباش، من با سينال، اونم با مقدار کم، 28 تا تخمک داشتم.

راست میگید

خدارو شکر

انشالله که برا منم جواب بده توکلم فقط به خداست

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم خوبی چخبر

سلام ساراجان بهترم ممنون دو شبه قبل خواب شیاف میذارم و آسپرینمو قطع کردم فعلا البته یه وقتایی که میرم دستشویی انگاری لباس زیرم رگه های خون داره متاسفانه...

این لک دیگه چیه اخه اصلا دوس ندارم...چه خبر نرفتی رویان برا سونو؟؟؟

عزيزم ان شا الله كه خيلي زود طاها كوچولوتون به دنيا مياد و يك عالمه شادي و خوشحالي براتون به ارمغان ...

ووووااااااییییییی اییییی جاااااانننننمممممممم مباااارررکممههه💓💓💓💓💓💓💓

ماشاالله چقدددددر خوشحال شدم ای خدا 

الهی به آرزوت که گفتی خداکنه صدا بچه های داداشم طبقه بالای خونمون بپیچه برسی

طبیعی باردار شدن؟

سلام قربونت برم خوبی؟ نی نی درحاله؟ وای خواب میدیدم همه بچه های اینجاباردارن. 😍😍 جدی پس دردنداره؟ ...

علیک سلام عزیزم.شکر خدا.والا از نی نی خبر ندارم که.اولین سونورو فعلا نرفتم.باید ساک و قلب تشکیل بشه اگه خدا بخواد.نه درد نداره.۸۰۰ شد برا من.۵۰۰ آزمایشگاه و ۳۰۰ دستمزد پزشک

خدایا شکرت  
علیک سلام عزیزم.شکر خدا.والا از نی نی خبر ندارم که.اولین سونورو فعلا نرفتم.باید ساک و قلب تشکیل بشه ...

ایشالله بری سونو قلب کوچولوش واست بتپه. 

مرسی عزیزم لطف کردی منم میخوام خودم به دکترم پیشنهادبدم