2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
خدارو هزار مرتبه شکر کلا چند تا جنین شد برات از ۱۶  تا تخمک حالا تو چند مرتبه انتقال میدی امید ...

ممنون عزیزم ....ایشالا🤲

۱۶ تا تخمک داشتم ...هشتا جنین شد ....ایشالا دفعه اول ببینم نظر دکترم چیه که چند تا بکاره ...توکلم به خداس ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ....ایشالا🤲 ۱۶ تا تخمک داشتم ...هشتا جنین شد ....ایشالا دفعه اول ببینم نظر دکترم چیه ک ...

ببخشید که خیلی سوال میپرسم من دکتر گفت شوهرت تقویتی نمیخواد شما به شوهرتون تقویتی ندادی؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
هورااااا 😍😍😍😍💃💃💃💃💃 مبارکت باشه عزیزم  ان شاالله به سلامتی مادر شوهر بشی🤭🤭🤭🤭 مثل خ ...

سلام زینبی جون از اولین روز پریودی حساب کنیم برایه پاپ اسمیر باید چندم پری برم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام صبح بخیر خیلی دلم گرفته روز هشتمم ولی هیچ علائمی ندارم انگار ن انگار که انتقال دادم از دیشبم در ...

عزیزم تازه به مراحل ما رسیدی.اگه درد نداشته باشی میترسی اگه درد داشته باشی میترسی شبا هم همش کابوس میبینی من۱۵انتقال هستم همچنان حالم گرفتس میگم چرا سینه هام نرم و بدون درد شدن نکنه خبری نیس.تا دلم درد میاد میگم نکنه پریود شم.خلاصه بد وضعیه😁

اصلا ندونستم چند روزه است 

اگه جنین فرش(جنین تازه ک فریز نشده) انتقال دادی. ببین چند روز بعد از پانکچر(تخمک کشی) برات انتقال دادن. اینجوری مشخص میشه. اگه فریز انتقال دادی ک فقط از جنین شناس یا کارت جنین میتونی بفهمی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی که راهنمایی کردی گلم .آره ما هم ۳۰ گرم گرفتیم ،گفتن برای یک ماه کافیه

خب خداروشکر. تاثیر رویال از همه ی داروها و خوراکی ها با فاصله ی زیادی، بیشتره. قابل مقایسه با هیچ دارو و خوراکی ای نیست. انشالله نتیجه اش رو ب زودی میبینی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@nazaniin۷۴ ‍  @بادخرید ‍  @زینبی_بابا ‍  @leila193 ‍  سلاااام به دوستای ...

خداروشکر عزیزدلم خدا حفظشون کنه ایشالا انتقال میدی ومثبت میشی ...راستی به نظرم بگو دوتاشو تویه نی یکیشم تویه نی جدا بذارن که اول دوتارو انتقال بدی ...زبونم لال زبونم لال خدایی نکرده اگه نشد اون یدونت محفوظ باشه