2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم چندتا انتقال داده بودی؟ به سلامتیایشالا

سه تا انتقال دادم..

اینبار انتقالم با بیهوشی بود..

دعا کن این بار به خیر بگذره😊

سری قبل تو ۸ هفته قلب جنین از کار افتاد.

این انتقال سومم بود

ایشالله همینابرات میگیرن, دکترابرای من هنگ موندن دقیقا منم تنبلی دارم وبایدذخیرمم به الطبع زیادباشه ...

ای بابا یعنی چی اخه چرا همه مشکل دارن چقدر تنبلی زیاده منتفرم ازش ارزو به دل موندم عین ادم پریود بشم و مسکل نداشته باشم

میگم کاش علایم بیاد تا خیالم راحت بشه    

این علایم هم داستانیه ها،،  منم میگفتم ای کاش بیاد وقتی اومد دیدم چی اومدهاومده        آرزوی روزهای بی علایممو داشتم،امیدوارم شما هم بزودی علایم بیاد سراغتون ولی علایم سبک تا تو بارداری اذیت نشید عزیزم

@زینبی_بابا     زینبی جون امروز سنو واژینال انجام دادم وگفتن فقط کیسه زرده دیده شده یعنی ...

مشخص نشد دوقلو هست یا یک قلو؟؟

خیر باشه..بتا چند بود؟

من رفتم امروز گفت دو تا ساک رویت شد و یک پاکه که احتمالا ساک هست که رشد نکرده و اون دو تا فاقد جنین بودند .

اول ساک تشکیل میشه یا زرده؟

سه تا انتقال دادم.. اینبار انتقالم با بیهوشی بود.. دعا کن این بار به خیر بگذره😊 سری قبل تو ۸ هفت ...

ای جانم ستاره جان رفتی سنو ان شاالله دوقلو یا سوقلو باشه الهی عزیزم منم امروز رفتم سنو گفت کیسه زرد دیده شده اما فکر منم یه دونست باید دوهفته دیگه بازم برم...اما اون تایمی که منتظر سنو بودم مردم وزنده شدم اخه دکتر گفت بخاطر بتای بالات نکنه خارج رحمی باشه

ای جانم ستاره جان رفتی سنو ان شاالله دوقلو یا سوقلو باشه الهی عزیزم منم امروز رفتم سنو گفت کیسه زرد ...

خیر باشه ان شاء الله..

دو هفته ی دیگه صدای قلب یا قلبهاشون رو بشنوی..

اره من هم به خاطر همین زود رفتم سونو که مبادا خارج رحمی باشه که خدا رو شکر نبود😊

سومی گفت خیلی کوچیکه معلوم نیست چی میشه ولی اون دوتا ساک محرز بود..

دعا کن 🙏🏻

مشخص نشد دوقلو هست یا یک قلو؟؟ خیر باشه..بتا چند بود؟ من رفتم امروز گفت دو تا ساک رویت شد و یک پاک ...

بتام ۷۷۲۰ بود...دکترم وقتی جواب سنو رو بردم رفته بود فقط ماما چک کرد گفت یه کیست ۱۵در۱۶ میلی دارم که برام امپول زیر جلدی نوشت

سلام دوستان  ممكنه راهنماييم كنيد  من امرور روز ٩ سيكلم بود براي پانكچر سونو شدم و سايز ...

عزیزم نمیدونم تا الان آمپول را تزریق کردی یا نه، اما آمپول پی دی هوموگ من استفاده کردم و دکتار گفت عضلانی تزریق کنید

خیر باشه ان شاء الله.. دو هفته ی دیگه صدای قلب یا قلبهاشون رو بشنوی.. اره من هم به خاطر همین زود ر ...

مبارک گلم نگران نباش ان شاالله دوفته دیگه صدای قلب قشنگشونو مشنوی😍🥰🤩😘