2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
مرسي مهربون جان  عزيزم شما اولين سونو كه واسه پانكچر رفتي سايز تخمكات چقدر بود؟ واسه من روز ٩ ...

فدات شم عزیزم من ۹ مرداد پریود شدم روز هفتم حدود ۱۰ تا ۱۲ میل بود سایزشون روز یازدهم حدود ۱۵ تا ۱۷ تقریبا دیگه سونو نشدم تا ۲۳ مرداد که پانکچرم بود

سایز فولیکولات خوبه نهایت اگر دکتر راضی نباشه پانکچرتون رو چند روز عقب میندازه تا خوب رشد کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاله که مثبت هستی و خوش خبرباشی عزیزم.برا منم دعا کن

ایشاالله همه موفق میشن چون با جون و دلم تک تک مادرای ivf رو درک میکنم الهی به حق علی اصغرش هیچ مادری رو نا امید نکنه.🌹

چه جالب. حالا من از سزارین میترسم. البته من چون بعدش کمک هم ندارم ترجیح میدم طبیعی باشه که با همسرم ...

من وقتی پسرمو باردار بودم سنم کم بود  جاریم از زایمانش تعریف میکرد طبیعی بود منم خاطره خوب نداشتم خیلی ترسیده بودم ...ولی خب دکتر میگفت باید طبیعی بیاری از ساعت ۵عصر تادوازده دوتا امپول فشار زدن دهانه رحمم بازنمیشد بعدش که قلب بچه ضربانش بالاپایین میشد سزارین کردن منم اشک میریختم میگفتم توروخدا عملم کنید میمیرم میوفتم رو دستتونا 😁😁😁😁الانم دوست دارم سزارین بشن خداروشکر کمکی دارم ...روح مادرتون شاد باشه ...ایشالا اگه بتونید طبیعی که خیلی خوبه،البته  کارسختی هم نیس یکم بیخوابی میکشید بعد دیگه کم کم فسقل بزرگ میشه دست تنهاهم میتونی کاراشو بکنی 😍ایشالا سالم میاد بغلت 😍

چه جالب برا بچه اول تعیین جنسیت میکنند؟ شما سونوی بعدی تون کی هست که ببینید دوقلو هست یا نه؟

بعضی مراکز برای بارداری اول هم تعیین جنسیت میکنن عزیزم .

برای من دوتا ساک بود یکیش قلبش میزد شکر خدا اما اون یکی ساک فعلا خالی بود 

الان تو مطب دکتر هستم اومدم ویزیت که دارو برام بنویسه 

احتمالا دیگه تا سونو ان تی سونو نمیکنه

بعضی مراکز برای بارداری اول هم تعیین جنسیت میکنن عزیزم . برای من دوتا ساک بود یکیش قلبش میزد شکر خد ...

خیر باشه...

الان رفتم سونو گفت دو تا ساک رویت شد بدون جنین و یک پاکه هم رویت شد که احتمالا ساک سوم هست.

سونوگرافیست گفت دوهفته دیگه بیا قلب اون دو تا جنین رو بررسی کنیم و ببینیم سومی تو چه وضعیتی داره..

دعا کن🙏🏻

انشالله که خیره عزیزم. زایمان فیزیولوژیک رو سرچ کردم گفته درصد کمی نیاز به برش و بخیه دارن. اما حس ...

اره طبیعی خوبیش اینه که چند ساعت بعد سرپا میشی

منکه اصلا یه روز هم نخوابیدم 

رفتم خونه از روز اول هم مهمون داشتم خودم پذیرایی میکردم، یادمه یه جین جذب هم پوشیده بودم😂یعنی انقد ریلکس بودم

سزارین هم من شنیدم کلا بعدش خیلی درد میکشی 

البته خیلی ها هم راضی هستن

ایشالا خودت نزدیک زایمان بهترین تصمیم رو میگیری 

فعلا بهش فکر نکن از بارداریت لذت ببر

اره طبیعی خوبیش اینه که چند ساعت بعد سرپا میشی منکه اصلا یه روز هم نخوابیدم  رفتم خونه از روز ...

دقیقا همینطوره طبیعی دردش رو اول میکشی ولی بعدش سریع سرپا میشی ولی سزارین خیلی زمان میبره به قول خواهرم آدم بشی دوباره😁..

من که طبیعی خیلی دوست دارم ولی ظاهرا مادران بالای چهل سال رو نمیگذارند طبیعی..

واااااااای چه ناااااااااز الان چند هفته هستی؟

من ۲۰ شهریور انتقال دادم پنج شنبه رفتم ازمایش بتای بالای ۶۰۰۰ بود ازمایشگاه گفت سریع برو سونو وضعیتت رو بررسی کن.. که امروز رفتم سونو.

دیگه بتای مجدد نرفتم..