2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه ها کسی هست اینجا که قبل سیکل پانکچر و داخل سیکل  مولتی ویتامین مصرف کرده باشه ؟

مصرف مولتی ویتامین رو تا کی ادامه دادین یعنی تا چند روز قبل عمل پانکچر؟ 

من شنیدم این ویتامین ها خون رو رقیق می کنن گفتم شاید باید چند روز قبل عمل مصرفشون رو قطع کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دقیقا این علائم و علائم دیگه هیچ ربطی به جنسیت ندارن یعنی مثل قدیما نیست که از روی ظاهر یا علائم ...

من همش دنبال علائم  دختر پسری  میگردم ولی میبینم واقعا اونقدری ربطی نداره ...ساراجون بود توتاپیک پسر بارداربود میگفت تا روز زایمان حالت تهوع داشته ...درحالی که میگن کسایی که دختر دارن بیشتر حالت تهوع میگیرن ..البته من زیاد برام فرقی نمیکنه همسرم بیشتر دختر دوست داشت ...ایشالا که همه  نینیا سالم باشن 😍

خانومی اصلا به خودت استرس نده منم یه شب تاصبح اینجوری شدم ۲۱انتقالم بود دکترگفت اگرشدیدترشد برو بیما ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم

فعلا دارم استراحت میکنم....والا با دکترای رویان نمیشه ارتباط گرفت اصلا

خودم شیاف اضافه کردم تا ببینم چی میشه

مرسی بابت توصیه هات انشاالله نی نیت رو سالم و سلامت بغل کنی😍

زی زی جان لکه بینی داری ؟؟ امروز روز چندی ؟؟ از کی لکه بینی داری  فکر کنم شنبه انتقالتون بود ...

آره عزیزم از دیروز که روز ۶ بود...امروز روز هفتم

دل و کمرمم درد میکنه همش

خیلی ناراحت شدم دیروز...اره عزیزم شنبه انتقال دادم    شما خوبی عزیزم علائم مامان شدن داری انشالله البته هنوز زوده خیلی؟؟؟

زینبی جون بنظرت برای اینکه آندومترم ضخیم بشه ژل جواب میده؟ روزی ۳تاجواب نداد دکترم کردش روزی ۵تا ز ...

کدوم ژل؟ استروژل یا ژل رویال؟ 

احتمالا استرومارین (استروژل) جواب بده ولی به بدنت بستگی داره

قرص ها هم تقریبا روی دوز ماکزیمم هست ولی نمیدونم چه مدلی مصرف میکنی، بهتره با آب زیاد باشه و مثلا تنظیم کنی هر 4_5 ساعت یکی بخوری بهتره، و پیاده روی هم داشته باشی

منم معمولا حس سرمایی دارم ...ولی وقتی کولر روشنه واقعا سردم میشه میرم زیر پتو 😁

کولر؟منکه یه ماه و نیمه کولر روشن نمیکنم تازه شبا پنجره رو هم میبندم و میخابم از ترس سرما.ولی بازم گاهی لرز دارم😉

کولر؟منکه یه ماه و نیمه کولر روشن نمیکنم تازه شبا پنجره رو هم میبندم و میخابم از ترس سرما.ولی بازم گ ...

پسرم هم پنکه هم کولرو روشن میکنه اینجا به اون صورت هواخنک نیست که شماتهرانی ؟ ...من خاموش میکنم میره روشن میکنه