2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز فریز نکردیم. احساس میکنم شوهرم درست متوجه نشده و فریز ربطی ب بررسی نداره. فکرکنم ب جز بررسی، قص ...

گلم فکر میکنم اسپرم فریز کیفیتش از اسپرم فرش پایین تر باشه  به خاطر همین میخوان روی فریز بررسی کنن ،همسر منم پارسال که نمونه برای فریز میداد جنین شناس میگفت که اگر این نمونه رو میتونست همون روز لقاح بده بهتر بود ،منظورش این بود فریز کیفیت رو پایین میاره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانم، بله میشه 😉😉😉😉

چشمک میزنی بلا  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم حالم داغونه ...اصلا یه چیزی میخوام بخورم خودمو لعنت میکنم از بس درد میکشم همش دمر میخوابم شب با ...

من از اول دهنم شیرین بود تاالان تهوع دارم اصلا نمیتونم بالا بیارم بخوص شبها زیاده وتنگی نفس  دارم کجات درد داره؟

وای چه بدالهی قربونت برم حالاچندتاجنین داشتی??  اخه من سری قبل5تاتخمک ویک جنین داشتم. دعاکن ای ...

سلام دوست عزیز شما از پنج تخمکتون یه جنین داشتین ؟ اون یدونه رو براتون انتقال دادن یا گفتن چون کمه انتقال نمیدیم؟ اخه منم دیروز پانکچر شدم و فقط پنج تا تخمک داشتم و نمیدونم چندتا جنین میشن. بعد میشه بگید دکترتون کیه؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
وااای شما نمیدونی هایپر شدن یعنی چی ک اینو میگی مرگ جلو چشمت میبینی من در عرض یک ساعت ۱۶ بار بالا او ...

وای منم خیلی سختی کشیدم هایپر شدم به گوه خوردن افتاده بودم خیلی دردناک و سخت بود بعد عملم