2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
وای خدا رحم کرده بهت خدا خیرش بده. من از این میسوزم ک پرسیدم ازش ولی گفت نمیخواد. بعدم رفتم داروخون ...

عزیزم حتما میگیره. بابا ۴ تا جنین عالیه عالی. هر وقت خواستی انتقال بدی اینجا بگو. انقد دوستای خوب تو تاپیک انرژی مثبت و دعای خوب بدرقه ات میکنن از ته دل، که محاله با ۴ تا جنین دست خالی برگردی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما میگیره. بابا ۴ تا جنین عالیه عالی. هر وقت خواستی انتقال بدی اینجا بگو. انقد دوستای خوب تو ...

انشاالله با دعای شما عزیزم.احتمالا تا یک ماه دیگه انتقاله.دوم عادت باید برم.

فدای تو عزیزم توکل بخدا

@زینبی_بابا     دوستان لطفا بگید واسه انتقال بعدیم چکار کنم؟ راستی دکتر جنین شناس گفت م ...

منظور جنین شناس این بوده که برا همه جنینا هچینگ انجام میده ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون دوست خوبم خیر باشه هم برای شما و هم من... شما کی میری برای سونوی ساک؟  به من گفتند شنبه ...

ان شاالله برای هردومون خیره باشه ومبارک ...به منم گفتن شنبه فردا به امید خدا حرکت میکنیم سمت تهران

دو تا پریودی بعدی بری هم خوبه... امیدوارم خوش خبر بیایی⚘

من دلم میخواد زودتر برم اخه تو سیکل لانگ هم منو میزارن ولی گفت ۳ پریودی بگذره . حالا شنبه تماس بگیرم ببینم میشه زودتر. بعد پانکچر هم  گفتن ۳ ماه بعد انتقال که شد ۶ ماه بعد

خدایا شکرت