2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من مرکز امید بودم..نگفتم بهشون نمیخوام ثبت کنند.. خودم هم حدسم همینه اگه میگفتم براشون عجیب نبود..

چرا عزیرم نمیخواستی ثبت کنی؟ مگه جایی ثبت میکنن؟ و چرا؟ متوجه نشدم! 

کار خوبه خُــدا درست کنه  

سلام دوستان من تازه عضو شدم به سوال داشتم

من روز ۷ انتقال رفتم ازمایش بتا دادم‌۵۰ بود 

الان  ذهنم درگیره نکنه به خاطر امپول اچ سی جی این بتا مثبت نشون داده کسی بوده این شرایط و داششته باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من تازه عضو شدم به سوال داشتم من روز ۷ انتقال رفتم ازمایش بتا دادم‌۵۰ بود  الان & ...

خوش اومدی، ان شاالله که مثبتی ولی چرا اینقدر زود آزمایش دادی؟؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  
واي جديدميگين؟ يه نفر بهم گفت حاملگي با لك يعني رشد نميكنه 😔

عزیزم اون یه نفر تخصصش رو از کجا گرفته بود؟! 🤔🤔

ای کاش یاد بگیریم راجع به موضوعی اگر اطلاعات درست نداریم، اظهار نظر نکنیم و دیگران رو گمراه نکنیم یا به استرس نندازیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

@زینبی_بابا    

دوستان لطفا بگید واسه انتقال بعدیم چکار کنم؟

راستی دکتر جنین شناس گفت ما هچینگ رو روز جنین انجام میدیم، ولی آزمایشهای دیگه نه، چون ممکنه جنین از بین بره. بعد اینکه جنینها رو یک روز قبل از فریز در میاریم . پس جنین سه روزه میشه چهار روزه که ما انتقالش میدیم.

دکترمم بهم گفت قبل از انتقال سرم ivig بهت میدم. کسی این سرم رو استفاده کرده؟ چی هست؟ تاثیری داره؟

و اینکه گفتن چهل درصدش دست ماست اون شصت درصد دست ما نیست واقعا.⁦🤷🏻‍♀️⁩⁦🤷🏻‍♀️⁩

به دکترم گفتم نیاز نیست خراش رحم یا پی آر پی دوباره انجام بدم. گفت نه چون قبلا انجام دادی نیاز نیست.

اگر چیزی دیگه نیاز هست بگید،نظرتون چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  
خوش اومدی، ان شاالله که مثبتی ولی چرا اینقدر زود آزمایش دادی؟؟

کلی غصه ات رو خوردم! اینجور وقتا حتی یه دلداری کشکی هم نمیتونم بدم ببخشید دوستم

سلام خانما من با سینال 27تخمک داشتم دور اول ک سینال دادن داروخانه خیر ندیده وقتی گفتم یخچالیه گفته ...

وای خدای من! اصلا سینال هارو داروخانه از تو یخچال در میاره، گونال ۷۵ من گرفتم، با اینکه گفتن یخچالی نیست و فقط دمای زیر ۲۵ باید باشه بازم من با یخ بردم خونه و گذاشتم جامیوه ای یخچال. اما سینال رو همون اول تذکر اکید میدن که یخچالیه

عزیزم امروز در مورد اون آزمایش تانل به جنین شناس گفتم، گفت که دو بسته جنین داری انتقال بده ، اگر خدا ...

چ خوب

انشالله همین دفعه مثبت بشی و دور تمام آزمایشا و درمانا رو خط بکشی🙏

حتما جنین هات رو بگو برات هچینگ بکنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یکی از بچه ها شوهرش چند بار تسه شد مراکز مختلف، اما گفت سری آخر مام از یه قسمت دیگه ی بیضه نمونه گرف ...

فکر کنم صدمه میزنه تعداد زیاد تسه کردن.من روی اینستا کلینیک خیلی صحبت های اطرج رو دیده بودم و خوشم اومده بود.اما کلا اینا کارشون یک شکله.نه عزیزم اصلا اینجوری نیست که حتما اول تو بخوای ویزیت بشی.روی سایتش برای همسرت با هر کدوم از دکترها که میخوای آنلاین وقت بگیر برو.حتی۵شنبه هم دارن ارولوژ.تا ساعت۴ ۵ هم وقت میدن.رو سایت بگیری راحت تری

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ممنون عزیزم ایشالا .🤲❤...ابن سینا میرفتم اولش برا تعیین جنسیت میرفتم که فهمیدم همسرم مشکل داره ...ق ...

خداروشکر

منم وضعیتم همینه گفتن باید اسپرم فریز بشه بررسی بشه اگه خوب نبود تسه

همسرت اسپرموگرام داد بعد نتیجه رو ارولوژ دید؟ یا آزمایشگاه یه بررسی های دیگه ای روش انجامداد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻