2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
احتمالش هست عزیزم ولی اگر یک سال بدون جلوگیری حامله نشدی باید اقدام کرد و iui اصلا براتون مناسب نیست ...

انتقال اولم که منفی شد تا خدا بخواد انتقال دوم که مثبت بشم‌.

تعداد به نظرتون کم هست؟

الان مشکل از ذخیره کم هست یا اسپرم؟

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس کیفیت تخمک هم گرفتم ،نمیدونم چه کار کنم ؟واقعا دیگه بودجه م نمیرسه که بخوام اووابوست هم بگیرم ...

عزیزم نترس به خدا اگر نیاز باشه همون رویان تجویز میکنن خاطرت جمع

مشایخی iui اول خواست برام بنویسه ولی مجدد چک کرد دید لازم ندارم، دیگه برای میکرو اسمش هم نیاورد، منم جز فولیک اسید هیچ مکملی نداشتم

سلام عزیزم من امروز رفتم سونو چهاردهم سیکل ضخامتم ۶ شده بود یعنی نسبت به روز دهم پسرفت کرده بود ... ...

عزیزم اول از همه اینو بدون تو سیکل انتقال تخمک در کار نیست مگر سیکل نچرال، حالا بفیه پست ها رو میخونم ببینم چی شده 

ولی خیلی از ناراحتیت ناراحتم 😢😢😢 میدونم خیلی سال هست داری سختی میکشی 

عزیزم نترس به خدا اگر نیاز باشه همون رویان تجویز میکنن خاطرت جمع مشایخی iui اول خواست برام بنویسه و ...

درسته گلم ،خودم هم تصمیم گرفتم دیگه بهش فکر نکنم ،وقتی کاری از دستم بر نمیاد،به جز اینکه با استرس خودم رو نابود کنم ،هیج نتیجه ای نداره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@زینبی_بابا     اخه چرا تخمکهام آنقدر کوچیک شدن؟؟ میوم دیگه چرا گرفتم؟؟

عزیزم میوم و کیست نابوتین که اصلا مهم نیستن، فولیکول هم معلومه باید کوچیک باشه تا اینجا اصلا جای نگرانی نیست 

اون کیست آندومتر رو من اطلاعی ندارم فقط از دکترت بپرس، ان شاء الله اونم مهم نباشه 

انتقال اولم که منفی شد تا خدا بخواد انتقال دوم که مثبت بشم‌. تعداد به نظرتون کم هست؟ الان مشکل از ...

نه تعداد هم خوب بود

عزیزم رسما نمیشه گفت مشکل اصلی کجاست، چون از کیفیت تخمک ها خبر ندارم ولی خیلی خیلی بودن با ذخیره.0.7 طبیعی باردار شدن، با ذخیره کمتر هم بوده ولی برای شما هنوزم عالیه

چند وقتت بود سقط شد؟ دلیلش چی بود؟؟

دیگه توی هشت هفته اما خورد ب تعطیلی عید و کرونا هم اون موقع بیشتر مردم میترسیدن مرکزم تعطیل بود اما خب خونریزی داشتم قبلش خیلی دوران سختی بود ایشاا... همه نی نی دار بشن و سالم بغلش کنن اگه الان نی نیم بود  دیگه ماهای آخرم بود دوتا جنین دیگه دارم همش استرس دارم نگیره برام واقعا نمیتونم از اول شروع کنم روحیه ام خراب شده

نه تعداد هم خوب بود عزیزم رسما نمیشه گفت مشکل اصلی کجاست، چون از کیفیت تخمک ها خبر ندارم ولی خیلی خ ...

سلام زینبی جون خوب هستین عزیز تو مقاله جاما که چند ماه پیش گفته مصرف متفورمین برای کسایی که پلی کیستیک هستن درصد موفقیت آی وی اف بالا میبره با این حساب یه سوال داشتم ازت من یه هفته میشه آمپول میکرولین زدم تا دو ماه پریود نمیشم  چون آندرومتریوز خفیف دارم و انتقال اولم مثبت شد ولی به خون‌ریزی افتادم و سقط شد.. با وجود تنبلی تخمدان تو این دو ماه که پریود نمیشم میتونم خودم متفورمین بخرم استفاده کنم 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
عزیزم میوم و کیست نابوتین که اصلا مهم نیستن، فولیکول هم معلومه باید کوچیک باشه تا اینجا اصلا جای نگر ...

سلام زینب جون 

یه سوال در رابطه با این دوستمون

یعنی داروهای میکرو باعث ایجاد میوم شدن؟یا ممکنه قبلا میوم داشتن بااین داروها بزرگ شدن؟

واینکه این منظورتون چی بودمتن بالا؟

سیکل انتقال تخمک درکار نیست مگر سیکل نچرال؟

خیلی بهش فکر کردم که نخوام بپرسم اما متوجه نشدم 😁😁

سلام گلم.خوبم خداروشکر   .بله.مثبت شدم.بتام ۹۷ شده.البته روز ۱۲ بود دیگه.ولی نگرانم.اگه فردا آ ...

سلام خوبی مبارکت باشه 

میشه بگی قبل انتقال چی کارا کردی و چیا خوردی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام عزیزم من امروز رفتم سونو چهاردهم سیکل ضخامتم ۶ شده بود یعنی نسبت به روز دهم پسرفت کرده بود ... ...

سلام گلم شما الان سیکل انتقال هستید؟

اگر آره که دیگه نباید سایز تخمک براتون مهم باشه چون جنین دارید 

فیبرومتون هم ازنوع خارجی هست وسایزشم خییییییلی کوچیکه اصلا مهم نیست خودتو سرزنش نکن که بگی بخاطر داروهاهست

منم هیچ دارویی لب نزدم هنوز ۶ماه قبل سونو دادم سالم بودم ۳ماه قبل سونو دادم گفت فیبروم اونم ۳سانت 

کیست هم که مهم نیست سایزشم که خداروشکر کوچیکه

پس نگران نباش اصلا عزیز دلم💓💓💓💓💓

چرا اینقدر به خودت استرس وارد میکنی گلم ؟

آروم باش فدات شم ....بزودی انشاالله همه این استرسهات ومشکلات تموم میشه و این انتظار تلخ به پایان شیرین ختم میشه ومیگی حیفی اعصابم که خراب شد

قربونت برم خیلی ممنونم. یکیش هفت هفته بود و صدای قلب شنیده شد یکیش ۴ هفته و فاقد کیسه زرد و پل جنینی ...

واي عزيزم خيلي خوشحال شدم ، چه حس خوبي هست كه خدا رو شكر نااميد نشدي و خدا ني ني ات رو برات حفظ كرده .

عزیزم دلم قدم دختر گلت مبااااااارک 💓💓💓💓 انشاالله حال جفتتون خوب باشه 🌷🌷 هر وقت تونستی بیا از ...

خیلی ممنون از تو و بقیه دوستانی که تبریک گفتن❤❤❤❤دختر من صبح‌ یکشنبه ۳۰ شهریور به دنیا اومد با بیهوشی کامل سزارین،واقعا عالی بود خدا روشکر