2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
من که میرم مرکز سونوگرافی ،گفت بیرون انجام بده هم سونو شکم هم لگن ،نمیدونم برای چی میخوان ،برای شما ...

انشالله ک چیزی نیست.

نه من پارسال خواهرزادمو بغل کردم بالای کشاله رانم درد گرفت و هر وقت چند ساعت سرپا هستم درد میگیره، فکر میکردم درد تخمدانه. همون موقع دکتر زنان معاینه کرد و گفت مشکلی نداری. تا اینکه مامانم بهم گفت فتق هست و زینب جون گفت ممکنه غدد لنفاوی باشه... حالا دیروز رفتم دکتر غدد برام سونو نوشت گفت شاید فتق باشه. حالا باید برم سونو.

توروخدا ب هیچی فکر نکن.. فقط همون موقع ک دکتر  دستوری میده علتشو بپرس ک برات توضیح بده، اذیت نشی. هر چند خودم بیشتر وقتا یادم میره سوالامو بپرسم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین من دکتر گیاهی رفتم ۴ ماه وقت گذاشتم خیلی رعایت کردیم حتی حجامت هم کردیم ولی جواب نداد منم مشکلم ...

منم قبلا پاپ اسمیر دادم تو برگه اش زده بود التهاب، از منشی که پرسیدم گفت التهاب همون زخم دهانه رحم هست، برای شما هم همون زخم دهانه رحم گفتن؟ با فریز زخم نمیشه که خوب شه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برای بار چندم میپرسم لطفا اگه کسی تجربه داره بگه نگرانم کسی بوده قبل پانکچر شکمش خیلی ورم کر ...

عزیزم من خیلی شکمم ورم داشت، انشاءالله بعد از پانکچر دکتر بهت دارو میده خوب میشی، بعد از پانکچر اولین دوره ای که پریود شی ورمه کاملا برطرف میشه، فقط فعلا چیزای سنگین بلند نکن، مواظب باش به شکمتم ضربه نخوره، چون تخمدانا در اصل ورم کرده 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست