2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست

عزیز دلم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم

منم سر سقط قبلی اولش لک دیدم رفتم اورژانس سونو کرد دکتر زنان اورژانس گفت اصلا خوب نیست سقط میشه صددرصد کلی حالم بد شد به خونریزی افتادم یه روز بعد پیش دکتر خودم رفتم گفت سونو به نصبت ین بارداری خوب بوده اما من دیگه خونریزیم قطع نشد اونم رشد نکرد از وقتی اومدم تو این تاپیک میبینم چقدر ارامش تاثیر داره

برا ما خوب بود.خب منم میگه با مشورت پزشک.من معمولا برا هیچ کاری به دکترم اصرار نمیکنم. من ۱۲ تخمک و ...

عزیزم ذخیره ت چنده ؟یادت هست چه آمپولهایی داشتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اين اووابوست كه گفتين خيلي موثره رو كيفيت تخمك؟

والله فعلا دارویی هست که اکثر پزشکا قبولش دارن ،مخصوصا برای تخمدان پلی کیستیک

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای خیلی ناراحتم، این همه این چند روز رعایت کردم، چهارشنبه آزمایش دارم، نکنه با این زور زدنا کارو خر ...

گر نگهدار من آن است که من میدانم ////شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 

ناراحت نباش اگر خدا بخواد بهت نی نی بده میده 

اما دیگه زور نزن به نی نی فشار نیاد یوقت 😍

انشاالله چهارشنبه میای با خبر مامان شدنت شادمون میکنی

سلام بچه ها من سونو شدم عکسشم گذاشتم مرسی از همتون که این مدت منو دعا کردین من ۸ هفته و ۴ روز بودم ...

نوشین جون خدا رو هزااار مرتبه شکر خیلی خوشحال شدم مبارکه عزیزم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار