2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
وقتی کسی نگیره رو دستشون میمونه اینم مثل بقیه چیزها گرون میکنند بعد ازاد میشه اخه میگن مثلاانفولانزا ...

شما فکر کنید ملت ما نرم بگیرن !!! درسته ایمنی صددرصدی که نداره ، این دکتره اینطوری با قاطعیت تاکید کرد من نگران شدم وگرنه خودم قبلش اصلاً تصمیم به تزریقش نداشتم چون بهرحال ایمنی سیستم بدنو واکسن میاره پایین ،، بهترین کار همون تقویت بدنه که شما گفتید

نمیدونم چرا تو ذوقم خورده شوهرم میگه یه بار دیگه پانکچر کن خودم فکر میکنم زحماتم برای تقویت ج ...

عزیزم ۹ تا جنین برای سن شما و ذخیره تخمدانت عالیه

انشالله که باردار میشی با همینها و به سلامتی بدنیا میاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌دارچین‌جون‌ عزیزم‌‌یه‌سوال‌داشتم‌ازت یادمه‌‌تویکی‌ازپست‌هات‌خوندم‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌دادی ...

سلام عزیزم. من یک بار انتقال ناموفق داشتم که شرایط انتقال رو برگه خیلی خوب بود. برای همین دکتر به پیشنهاد خودش نوشت. اما خیلی کلی و بدون جزییاتی که برای سقط مکرر پیشنهاد میکنن.

آزمایش شامل

پروتئین c و s

APCR

هموسیستئین

IgA

TPO

تیروگلوبولین

و CD16، CD56، CD16+56 و CD19 بود

البته ویتامین D3 و Amh هم نوشت. 

در مجموع تو ابن سینا هفتصد و خورده ای شد. با تامین اجتماعی

عزیزم ۹ تا جنین برای سن شما و ذخیره تخمدانت عالیه انشالله که باردار میشی با همینها و به سلامتی بدنی ...

فدات شم‌ مرسی

البته اونا که گفتن رو ۴ تاش حساب نکن 

ولی ایشالا که خیر باشه

ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم شما با امپول تحریک تخمک شدی برا ای یو ای یا با قرص لترزول؟؟چون منم تو سیکل ای یو ای هستم سریه ...

من با قرص لتروزل تخمک تقویت کردن  . ولی متاسفانه منفی شدم 😔😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم