2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
نه عزیزم من لک ندارم ولی اصلا نگران نباش برای لانه گزینی هست حجمش که زیاد نیست؟ برو اینستا دایرکت کن ...

من سه شنبه بودم، فک کنم الان روز یازدهمه

نه حجمش زیاد نیست، در حد لک اندازه باقالی ولی خب سه بار با فاصله ۷،۸ ساعت تکرار شد،بخاطر همین نگران شدم

من اینستا ندارم، میشه برام بپرسی ترلا جون؟ بپرس دوز پروژس باید اضافه بشه لطفا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه شنبه بودم، فک کنم الان روز یازدهمه نه حجمش زیاد نیست، در حد لک اندازه باقالی ولی خب سه بار با ...

اره عزیزم حتما الان برات میپرسم نگران نباش چیزی نیست اگه جواب ندادن زنگ بزن بیمارستان آرمان. دکتر اون بیمارستان هم هست از بلوک زایمان سوال کن اونا راهنماییت میکنن

جدی? کی میخوای پانکچرشی؟ ببینم همزمان میوفتیم یانه؟ من ماه بعد حدودا ابان میشه

انشاءالله 9 مهرماه که پریود شدم وارد سیکل میشم و پانکچرم فکر کنم بیفته اواخر مهرماه، برای بار دومه پانکچر میشم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
جدی? کی میخوای پانکچرشی؟ ببینم همزمان میوفتیم یانه؟ من ماه بعد حدودا ابان میشه

اگه همه چي خوب پيش بره منم با شما ميشه تاريخ پانكچرم حدودا 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه ها من دو تا سوال دارم 🤭🤭🤭 چرا همه کسایی که انتقال میدن و مثبت میشن لکه بینی و خونریزی دارن؟ ...

نه عزیزم همه قرار نیس لک داشته باشن من حتی لک لانه گزینی هم ندیدم تا روز زایمان هیچ لکی ندیدم با اینکه یه بار طبیعی باردار شده بودم لک دیده بودم انشاءالله همه دوستان و شما به سلامتی این دوران رو طی کنین و نی نی های خوشگل تون رو بغل بگیرین

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
انشاءالله 9 مهرماه که پریود شدم وارد سیکل میشم و پانکچرم فکر کنم بیفته اواخر مهرماه، برای بار دومه پ ...

اهان انشالله برات موفقیت امیزباشه عزیزم توجلوترازمنی انگاری. 

سری اول جنین چندتاشد؟ فریزکردی.؟

امپول چی زدی گلم چند تا تخمک داشتی زخیرت چند بوده کجا انجام دادی ببخش سوالاتم زیاد شد....من دوغ زاد ...

آمپول سينال زدم، روزي 36 خط

سه تا ستروتايد

سه تا آزادسازي

سينال از روز سوم تا هشتم

ابن سينا انجام دادم

28تا تخمک داشتم

دوستان اینجا کسی بوده از سینال جواب گرفته باشه و باردار شده باشه؟؟؟

راسته میگن سینال تخمک پوچ میده؟؟؟

تورو خدا راهنمایی کنید

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم