2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
نمیدونم والا ما برا اینا موش آزمایشگاهی شدیم دیگه اگه طرف دفعه اول منفی بشه تازه یادشون میاد که آنوک ...

به بگیر باهاش کمپوت درست کن بخور 

من به و گلابی هر روز میخورم 

آواکادو هم خیلی خوبه من گیرم نیومد متاسفانه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزيزدلم ببخش ناراحتت كردم دوست داشتم به دوستام خبر هاي خوب بدم ولي خوب زندگي هميشه بر وفق مراد نيست ...

متاسفم عزیزم.خیلی ناراحت شدم.ان شاالله که خدا به دلت آرامش بده .

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا بیاین همفکری 

من راهم دوره واسه انتقال هم میخوام چهار پنج روز بمونم قصد داشتیم بریم هتل ولی چیزی که هست اگه رفتیم هتل همش باید غذای رستورانی بخوریم و این خوب نیست من وسیله همه چیز جمع کردم که همسرم آشپزی کنه فقط نمیدونم الان کجا بریم چون تو هتل نمیشه اشپزی کرد

مسافر خونه هم زیاد تمیز نیست به دلم نیست  

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
به بگیر باهاش کمپوت درست کن بخور  من به و گلابی هر روز میخورم  آواکادو هم خیلی خوبه من گ ...

آووکادو مث اینکه خیلی کمه بیشتر هم تهران پیدا میشه...گلابی هرروز میخورم باید به شوهرم بگم به بخره برام،،ممنون عزیزم

منم که روز سوم انتقال هستم.یعنی جوجه هام چسبیدن بم بنظرتون؟ امروز حالم بهتر از دیروزه.ولی مگه این سا ...

به سلامتی باشه ان شاء الله🌹

اگه جنینت پنج روزه باشه تو دو سه روز لانه گزینی میکنه..بی هوشی بود؟

بار چندم انتقالته؟

دخترا بیاین همفکری  من راهم دوره واسه انتقال هم میخوام چهار پنج روز بمونم قصد داشتیم بریم هتل ...

مسافرخونه تمیز هم میتونی پیدا کنی یک کم جستجو کن...

ولی میتونی هتل بری ولی بری از اشپزخونه های خونگی غذا بگیری نه از رستوران..

الان ادرسهاشون رو پیدا کن از نت...

ممنون عزيزم  دلم كه خيلي شكسته ولي توكل به خدا ايشالله به زودي به آرامش برسم

عزیزم آفرین امیدت به خدا باشه این راه آخرش خوشه❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ايشالله شما تو اين انتقال موفق باشي عزيزم

عزیز دلم میدونم چه حال مزخرفیه... به خودت حق بده هر چقدر دوست داری گریه کنی و دردتو بریزی بیرون.

ولی بعدش با روحیه برگرد. اینهمه مادرهایی که طبیعی باردار میشن، اما نتیجه ivf شون منفی میشه. پس یه بار یا چند بار منفی شدن نشونه ناتوانی تو باروری نیست. 

ناامید نشو دختر خوب. شاید قسمت ما هم اینه جون بکنیم تا به خواسته مون برسیم..   

@زینبی_بابا     عزیزم یه سوال؟ کسی که آزمایش سلفری میده و جوابش خوبه نیاز هست سونوی آنوم ...

لی لا جون شما کی میری برای غربالگری؟ من 14 مهر باید برم که سیزده هفتم

همش میگم خدایا یعنی جوجم الان داره رشد میکنه اگه سونو ضرر نداشت حتما تا اونموقع یه بار میرفتم، چقدرم که روزا دیر میگذره ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
روز ١٤ هستم الان همسرم رفت مطب سوال كنه كه چيكار كنم البته بتا كه خيلي پايين بود ولي به هر حال دار ...

متاسفم عزیزم .....انشاالله خدا به دلت ارامش بده و معجزه خدا شامل حالت بشه

عزیزم مشکلتون چی بود؟بار اولتون بود؟کدوم دکتر بودی؟

لی لا جون شما کی میری برای غربالگری؟ من 14 مهر باید برم که سیزده هفتم همش میگم خدایا یعنی جوجم الان ...

عزیزم هیچ ضرری نداره سونو ...بعضی قدیمیا میگن ضرر داره ...من پارسال بارداربودم ۷هفته رفتم مسافرت ۱۱هفته اومدم ایران نبودم نزدیکای ده هفته درد وحالت تهوع شدید داشتم رفتم دکتر گفتن چیزی نیست وعلائم بارداریه و من اومدم سونو ان تی رفتم بعد سه روز خونریزی کردم وسقط شد مطمئنم اگه همون موقع که درد داشتم سونو میشدم شاید شیافی دارویی چیزی میدادن بهم این اتفاقم نمی افتاد 

به سلامتی باشه ان شاء الله🌹 اگه جنینت پنج روزه باشه تو دو سه روز لانه گزینی میکنه..بی هوشی بود؟ ب ...

جنینم ۳روزه بود.جمعه پانکچر شدم با بیهوشی.دوشنبه انتقال دادم دیگه بیهوش نشدم اولین بارمه.همین دوتا جنین هم داشتم.میگم هچینگ چیه تو پروندم نوشته بود هزینه هچینگ.

دخترا بیاین همفکری  من راهم دوره واسه انتقال هم میخوام چهار پنج روز بمونم قصد داشتیم بریم هتل ...

عزیزم تو اسنپ که میری سوییت های زیادی با قیمت مناسب زده ولی نمیدونم اشپزخونه داشته باشه یا نه

لطفا اگر سوییت مناسب پیدا کردی به منم بگو چون راهم دور هست باید بمونم