2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
منم روز دوم فکر کنم این آمپول رو زدم بعد روز ۵ سونو شدم و از روز ۷ برام گونال شروع کرد.۶ عدد هم گونا ...

ایشالله که مثبته عزیزم و بارداری از ته دل برات دعا میکنم موفق باشی

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله میده  منم ۳پریود زدم فکر کنم ۸ سیکل رفتم سونو فولیکول هارو با سونو دید بعدش ۶ تا آمپول &nb ...

خیلی ازت ممنونم عزیزم شما با همین آمپول باردار شدید؟ ایشالله که بسلامتی و دل خوش بغل کنی بچتونو

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر طاهری

دکتر منم مشتاقه پریود بشم ازمایشمو میدم واگه مشکلی نباشه انشاالله اول ابان شروع سیکلمه انشاالله هردومون جواب بگیریم شماتوچه مرحله ای هستید؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

من امروز رفتم دکتر سونو شدم روز 12 پری  بود صخامتم 9/5 بود و سه خطی دکتر گفت رحمت خیلی عالیه 

از فردا یه دونه پروژسترون دارم آمپولش و دوتا هم شیاف 

گفتن صبح شیاف ظهر آمپول شب شیاف 

حالا اگه من آمپولمو صبح یا شب بزنم اشکال داره چون همسرم میزنه واسم ظهرا نیستن؟؟

@زینبی_بابا    

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آره عزیزم بعضی وقتا مورفو هم نهایت یکی دو درصد تغییر میکنه. ما با رویال صفر رو یک کردیم برا ما با دا ...

آره حتما باید بگیرم ،دیگه توکل به خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره روزی دوتا پروژسترون میزنم.امروز بهترم.از مرکز زنگم زدن گفتن جنینات تشکیل شده فردا بیا برا انتقال ...

چند تا جنین وتخمک شد براتون امپول چی میزدی؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
[QUOTE=154877745]۱۱۶۰ عزیزم😘😘 یکم وزنش کمه فکر کنم 😁[/ دکترای خونسرد خیلی خوبن منظورم دکترایی که ...

آره دقیقا ،منم خیلی دوسش دارم ، اولا استرس میگرفتم انقد بیخیال بود میگفتم نکنه سهل انگاری میکنه ولی واقعا کارشو بلد ، ان شاالله خیر ،باشه عزیزم ممنون ،تخم مرغ سعی میکنم بخورم ولی لبنیات اصلا بهم نمیسازه متاسفانه ، دیشب یه لیوان شیر خوردم هنوز معده دردم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خواهرم امروز تزریق کرد میگه سفت نکن میگم بخدا شلم زدی رو جای قبلیها😀😁

اره من هم خیلی شل میکنم خودمو ولی چندجای امپول گره گره شده😞

فدای سر جنینامون به دنیا بیان صحیح و سال،  همه ی دردها رو فراموش میکنیم ان شاء الله😍😍😍

بلافاصله بعد تزریق کمپرس سرد یا گرم؟  کلا چطور باید کمپرس گذاشت و چه موقع؟ من که قسمت های تزر ...

شاید باورت نشه ولی من واقعا نصف بدنم با نصف دیگه در محل تزریق برابر نیست😂😂اونقدر ورم کرده یه سمت که خودم وحشت میکنم.

به من گفتن بعد تزریق کمپرس گرم فقط روی اون ناحیه...فرداش اوت ناحیه رو کمپرس سرد بذار...کیسه اب گرم از این کوچیکا واسه کمپرس گرم و کیسه یخ که خودتم میتونی درست کنی واسه کمپرس سرد

من به بازوم میزنم به شکمم بخوام بزنم مجبورم خودم بزنم، همسرم فشارش میوفته!! بعد نمیدونم سوزنش کنده ی ...

اره منم بزووور فرو میکنم توشکمم...گوشت تنم آب میشه

صدرحمت به پروژسترون

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
اووف اره نگو منم تایادم میادکه قراره باز انوکساپارین بزنم عزامیگیرم خیلی میسوزونه. شمام مشکل انعقادی ...

نمیدونم والا سری قبل بهم نداده بودن ایندفعه دادن

امیدوارم انشالله ایندفعه نتیجه بگیریم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان