2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

سلام 

يه سوال دارم 

من عكس رنگي كه دادم نوشتن رحمم به سمت راست منحرفه 

شما مي دونين مشكل ايجاد مي كنه يا نه ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مبارکه عزیزم خداروشکر شما همونی که نصر بهت گفته بود اهدایی؟!  با کدوم دکتر رفتی تو سیکل ...

مرسی گلم

نه نگفت اهدایی ، بهم گفت من تورو ای وی اف نمیکنم چون سنت بالاس و ۴ تا تخمک پوچ بیشتر نمیدی 

چون سقط مکرر بودم میگفت به خاطر سنته

من ۱۹ مرداد پانکچر شدم.یه بسته ۳ تایی و یه بسته دوتایی رو ذوب کرده بودن.دیگه نمیدونم چیکار کردن.به ه ...

انشاله که مامان سه قلو میشی عزیزم ... 🥰🥰🥰

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره عزیزم خودم زدم ....امروز سومین روزه که ایشالا میخام تزرق کنم ....شما کی شروع کردی؟تقریبا همزمانی ...

اره گلم من دیروز اولین بار بود انشالله کلی باهم تخمک داشته باشیم😅دکترت کیه؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
پروژسترون مصرف میکنی؟ اره تحت تاثیر داروها و بیهوشیه. نگران نباش

اره روزی دوتا پروژسترون میزنم.امروز بهترم.از مرکز زنگم زدن گفتن جنینات تشکیل شده فردا بیا برا انتقال فقط تعداد و کیفیت جنین و گفتن فردا مشخص میشه.ایشاله جواب بگیرم گاهی امیدوارم گاهی هم فکرای بیخود به سرم میزنه

اره روزی دوتا پروژسترون میزنم.امروز بهترم.از مرکز زنگم زدن گفتن جنینات تشکیل شده فردا بیا برا انتقال ...

خیر باشه و مبارکت باشه😍😍

مراقب خودت باش..

ان شاء الله دو هفته ی بعد باخبر بارداری خوشحالمون کنی🤲

آره درسته ،ولی همسر من یه بار موفو شده بود یک ،هرچی فکر میکنم یادم نمیاد علتش چی بود

آره عزیزم بعضی وقتا مورفو هم نهایت یکی دو درصد تغییر میکنه. ما با رویال صفر رو یک کردیم برا ما با دارو تا الان مورفو

تغییر نکرده. امیدوارم با مصرف کپسول رویال یا معجونش مورفو رو بالا ببرید. اگه میتونی هزینه کنید حتما مصرف کنید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان بعد از انتقال کسی ترشح سفید رنگ داشته؟ با اینکه ازیترومایسین تا امروز میخوردم ولی ترشح سفید د ...

شیاف استفاده نمیکنی؟ معمولا تو جریان انتقال خودشون شیاف میگذارند و قبلش هم شستشو میدن این ترشحات بابت اوناهاست نگران نباش..

امروز انتقال دادی؟