2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
سلام  عزیزم دکتر ال یاسین بهتره یا دکتر شما!؟ میشه شماره هر دو رو بدید؟ اولم برم مطبشون بهتر ...

هر دوشون میگن خیلی خوبند و تقریبا باهم کارمیکنند و تفاوت جزئی داره کارشون ولی تمام عملها و انتقالها و پانکچرها رو دوتایی بالاسر بیمار هستند.

یک شنبه سه شنبه دکتر اقاحسینی، شنبه و دوشنبه آل یاسین،حضوری بهتر جواب میدن تا تلفنی

۰217767069۷

آخه تا اونموقع شاید پول دستمون بیاد😔

من هم سرویس طلام رو فروختم برای شروع درمان و مابقی رو دیگه خدا رسوند برامون البته ما چون راهمون هم دور بود و جفتمون مشکل داشتیم هزینه ها بیشتر شد با توجه به اینکه شما خودتون مشکلی نداری و فقط همسرتون مشکل دارند خرج شما کمتره ان شاء الله از امام رضا علیه السلام کمک بگیر⚘

اگه میلاد دولتی هست و شما مشهد هستید خیییلی کمتره براتون و شروع کن و زمان رو از دست نده، سن تو وضعیت رحم و تخمدان ما زنها خیییلی اثر میگذاره و این شعاره که میگن سن یک عدد هست، اینو خواهرانه بهت میگم مخصوصا اگه استرسی هستی، زود برو شروع کن مطمئن باش خدا هم کمکش رو شروع میکنه..ما تو وضعیتی درمان رو شروع کردیم که یک کیلو مرغ رو با کلی محاسبات مالی میخریدیم و حساب شده میخوردیم تا کم نیاریم شاید الان هم تغییری تو وضعیت مالیمون ایجاد نشد ولی واقعا هزینه های درمان خیلی بی درسر به دستمون اومد به طور عجیبی البته فروش طلا برای شروع هم نقطه ی عطف درمانمون بود.

هیییچ کس از مشکلاتمون خبر نداره و هیییچ کمکی حتی  یک ریال از کسی نگرفتیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا با خبر خوش بیای.چند روز دیگه میری ازمایش؟  شما خصوصی رفتی یا دولتی

ممنون عزیزم ان شاء الله...

من خصوصی رفتم...اون موقع از تعرفه های دولتی و ..خبر نداشتم و اصلا نمیدونستم این راه دراز رو درپیش دارم وقتی رفتم و متوجه شدم دولتی ۷۰ درصد هزینه ها رو میده حسرت خوردم کاش اونجا میرفتم ولی دیگه جنین داشتم تو مرکزمون..

من چندین مورد رو دیدم که تو دولتی سریع نتیجه گرفتند..

در نهایت نهایت اراده ی خدا باید تعلق بگیره به بچه دارشدنمون😊

ایشالله شما هم به زودی معجزه ی خداشامل حالتون میشه و به ای وی اف نرسیده باردار میشی😊😊

قربونت برم عزیز دلم مرسی از دعای قشنگت کسی جز مامان و بابام خبر ندارن میکرو کردیم فکر میکنن طبیعی ب ...

آخییی، نازی😞😞😊😊

اره به من میگن برو یکم تحقیق کن ببین هستند اونایی که بچه میکارن خوب تو هم برو همین کار رو انجام بده😁😁

من هم میگم خوب اگه لازم باشه خود دکتر پیشنها میده دیگه😁

خدایا پایان این مخفی کاری ها خوشی و شیرینی و عاقبت به خیری باشه برای همه ی ما🤲

از اطرافیان ما هیییچ کس خبر ندارند حتی والدینمون..

والا بخدا این همه آدمو اسیر خودش کرده پدرشوهرم فهمیده باردارم ، رفته در عرض یک روز یک خواب رو خالی ک ...

مطمئن باش به زودی نتیجه میگیری....

خوش به حالت چه پدرشوهر باذوقی...

اینا رو برا وروجک تو شکمت توضیح بده تحریک بشه بیفته به رشد و تکاپو😁😁

اره بخدا اینجا رو دوست دارم چون همدردام درک میکنن چی میگم درد دارو عمل انتقال آزمایش همه رو به اضافه ...

کاملا درکت میکنم و شرایط ما هم همینه عزیزم...

شما کدوم مرکز میرید؟

خدا به زودی دلت رو شاد کنه🤲⚘⚘

انشالله . دبگه جز دعا کاری از دستم برنمیاد. تازه کلی با شوهر جان بحث داشتم که نمیتونم و عمل نمیامو . ...

نی نی خوشگلت توی این تخمکا منتظره بیاد توی دلت...قراره یکی دوتا از اینا حتمااااااا نی نی تپلی بشن

آره خدا کنه کارای اصلیو خودش انجام بده درد یکم بعد تزریق می سوخت پس آمپولات شروع شده لوله بسته درص ...

عکس بنداز خیالت راحت شه یکم سخته اما واقعا لازمه 

دلم میخواست یکم رژیم بگیرم لاغرتر شم اما ترسیدم رژیم الان تاثیر خوبی رو سلامتیم نزاره 🤔شما امپولات رو خودت میزدی؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
هر دوشون میگن خیلی خوبند و تقریبا باهم کارمیکنند و تفاوت جزئی داره کارشون ولی تمام عملها و انتقالها ...

مرسی

حالا باید ببینم بین ابن سینا و امید و‌مام و رویان کدوم رو برم

البته خدا کنه مجبور نشم دکترم رو عوض کنم و با انتقال سوم جواب بگیرم

اره اصلا درد نداره ...من واقعا بعدش با خودم میگم ینی زدم؟🤦‍♀️😂

سر سینال واقعا شک کردم  زدم یا نه 😅خودت اولین بار خودت رو امپول زدی؟ از کی شروع میشه دورت؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم شما هم دوشنبه انتقال دادی؟ من هم روز ۶ هستم ولی تا الان گاهی اصلا یادم میره انتقال دادم هیچ عل ...

بله گلم.دوشنبه عصر انتقال دادم.من مرکز میلاد تبریز انجام دادم

خدایا شکرت  
والا بخدا این همه آدمو اسیر خودش کرده پدرشوهرم فهمیده باردارم ، رفته در عرض یک روز یک خواب رو خالی ک ...

ای جانم چه پدربزرگ پرازذوقی. 😍😍😍من کلاپدرشوهرندارم مادرشوهرم که هیچ. 😑😑

انشالله این طول بارداریت بخوشی تموم بشه وکوچولوی نازتوبغل کنی شیرش بدی

سلام  ممنون، والا نه زیاد خوب نیستم شکمم باد کرده و درد دارم بهم گفتن هایپر نشدی ولی چون لاغر ...

ای وای عزیزم الهی مواظب خودت باش زیاد, دوغ وسفیده تخم مرغ زیادبخور. 

خخخ پس بااین حساب یکبارهم شده این چاقی من بدردم میخوره. 😁😁

خوشبحالت بازلاغری من دغدغه لاغریم دارم. کی بت گفتن بری انتقال? برای من سه روز بعدش بود البته ازمایش گرفتن ازم همون صبح قبل پانکچربعدگفتن

نی نی خوشگلت توی این تخمکا منتظره بیاد توی دلت...قراره یکی دوتا از اینا حتمااااااا نی نی تپلی بشن

انشالله . شما با نی نی تو دلت دعامون کنید❤❤

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار