2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
خانوما یک سوال دارم . آگه وارد سیکل ای وی اف بشی و لقاح انجام نشه دوباره همه هزینه ها از اول باید بد ...

بله ولی اصصصلا به چیزهای منفی فک نکن این اتفاق به ندرت پیش میاد...فقط مثبت بیندیش😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملیکا جان من تو انتقال قبلی ام که مثبت شدم هییییییچ لکه بینی نداشتم اصصصصصلا تا نزدیک هفته ی نهم...

ممنون ستاره جان.راستش لک دیدن برام‌مهم نیست.موضوع اینجاست که‌من از انتقال قبلیم خاطره بد دارم.تا روز ۱۱ لک بینی نداشتم.بعد اون لک دیدم که دیگه هیچ جوره قطع نشد و آزمایشمم منفی شد.میگم اگه لک میخواد بیاد این روزا بیاد شاید نشانه مثبتی باشه ولی اگه روزای آخر بیاد......

خدایا شکرت  
من با خیال راحت میخورم با هر سیکلی چون دکترم گفته مصرف کنم و از نظر ایشون تداخل دارویی نداره اما شم ...

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله تا ۷۰ درصد رو میده و من چندین نفر رو شنیدم با انتقال اول تو مراکز دولتی باردار شدند.

خدا کنه . اگه قسمت بشه ماه آذر به بعد میخام برم کلینیک میلاد مشهد . نمیدونم چجوریه

ممنون ستاره جان.راستش لک دیدن برام‌مهم نیست.موضوع اینجاست که‌من از انتقال قبلیم خاطره بد دارم.تا روز ...

فکرای بد بد نکن توکل کن به خدا، افرین دختر خوب😊

به خاطر این استرس های الکی تو این ۹ ماه بارداری مَشاعرمون رو از دست ندیم صلوات😁😁

خدا کنه . اگه قسمت بشه ماه آذر به بعد میخام برم کلینیک میلاد مشهد . نمیدونم چجوریه

خیر باشه تعریفش رو زیاد شنیدم..

چرا اینقدر دیر؟؟

دولتیه؟ اگه دولتیه پیگیر شو شاید تو نوبت باید بری زودتر نتشکیل پرونده بدی برای گرفتن نوبت...حتی خصوصی رو هم همین، مثلا مرکز ما برای دکتر ال یاسین اگه الان نوبت بخواهی بهمن ماه نوبت میدن..شما پیگیر شو برای گرفتن نوبت ولی برای آارماه..

بچه ها جای کبودی آمپولای انوکسا میره؟ چکارکنیم کبود نشه اخه

زمان میبره تا خوب بشه...

من هپارین میزنم ولی یک چیزی که تجربه کردم این هست که اگه کاملا دراز بکشی و یک نفر دیگه تزریق دورناف داشته باشه برات و ده دقیقه بعدش بلند نشی هم دردش کمتره و هم کبودی اش کمتر..

نوشین جان توکل کن به خدا و این دو هفته رو هم تحمل کن و راضی باش به رضای خدا... امیدوارم خداوند به ب ...

راضیم به رضای خدا این فرشته ها امانت های خدا نزد ما هستن خودش داده خودش صلاح دونسته پس بگیره. صلاح باشه خودش دوباره میده

زمان میبره تا خوب بشه... من هپارین میزنم ولی یک چیزی که تجربه کردم این هست که اگه کاملا دراز بکشی و ...

فدات عزیزم خوب شد گفتی

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
راضیم به رضای خدا این فرشته ها امانت های خدا نزد ما هستن خودش داده خودش صلاح دونسته پس بگیره. صلاح ب ...

ان شاء الله تو رحِمت هستند فقط دارن شیطنت میکنند و قایم باشک بازی😁

درک میکنم شرایطت رو🌹