2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
زینب جون در مورد سیکل بلند تخمک کشی بهم توضیح میدی که چه داروهایی داره ؟منظورم همراه با ال دی هست ؟

ببین داروها یه کم متفاوت هست و این روزها که مینویسم و اعداد و دارو ها ممکنه به صلاح دکتر فرق داشته باشه 

از روز 5 ال دی میدن و 19 روز بعد بوسرلین تزریقش شروع میشه تا زمان شروع پریود و روز دوم یا سوم داروهای تحریک تخمدان شروع میشه، بعد از چند روز داروی مهار کننده آزاد شدن تخمک ها مثلا ستروتاید میدن و... 

نزدیک پانکچر هم داروی بالغ سازی تخمک و 36 ساعت بعد هم پانکچر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین داروها یه کم متفاوت هست و این روزها که مینویسم و اعداد و دارو ها ممکنه به صلاح دکتر فرق داشته ب ...

ممنونم عزیزم 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم همشو نوشتم _حالا احساس میکنم بیشتر رو کیفیت تاثیر داره _البته من امروز ۱۵ تا کشیدن ولی چهارشنب ...

عزیزم یه سوال نخندی ازم 😂😂😂

میگم نمیشه امروز وفردا اقدام داشته باشی شاید همونا شدن نی نی خخخخ

مرسی عزیزم 

من رفتم امروز دکتر نصر نبود یه مامایی بود با یه خانوم دکتر جنینامو یکی چهارتایی و یکی سه تایی فریز کردن بهم گفت چون قبلا لولت هیدور بود باید حتما بری عکس رنگی اصلا حوصله عکس رنگی ندارم بار چهارمه ولی مجبورم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم یه سوال نخندی ازم 😂😂😂 میگم نمیشه امروز وفردا اقدام داشته باشی شاید همونا شدن نی نی خخخخ

🤣🤣 ن عزیزم گفت تا پریودی نزدیکی ممنوع 

اصلا قبل و بعد پانکچر نزدیکی نباید باشه من سیکل قبلی پیچ خوردگی تخمدان داشتم مرگو ب چشم دیدم 

سلام عزیزان من امروز رفتم رویان سونو شدم...گفتن هفته دیگه برام انتقال میدن و همه چی خوب بود خداروشکر....بهم اچ سی جی و آمپول پروژسترون دادن اما بازم ایندفعه بهم آسپرین ندادن ،،،درصورتی که من تو دوتا انتقال قبلم داشتم و دکترم میگفت برای خون رسانی به رحم خوبه

با توجه به اینکه استرادیول غلظت خون و زیاد میکنه اگه من خودم آسپرین و شروع کنم بده؟؟؟!!!

آخه الان سومین انتقالمه نمیخوام مشکلی پیش بیاد

امروز با دکتر معدنی سونو شدم خیلی خانم مهربان و با حوصله ای بودن ولی من فراموش کردم راجب این موضوع ازشون بپرسم آخه اصلا فکرشو نمیکردم بهم آسپرین ندن

@زینبی_بابا  

@تورک_آنا