2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها پروسسینگ اسپرم مگه همون شستشوی اسپرم نیست؟؟؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
زیزی جون هزینه پانکچر تو رویان چقدره؟

عزیزم من راستش نمیدونم دقیق شوهرم رفت حساب کرد من اون موقع ازش پرسیدم ولی الان یادم نیست چقدر بود🙈🙈البته من پارسال پانکچر شدم فکر کنم امسال نرخا یکم افزایش داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دفعه ی قبل با نصر جنینات چطور بودن؟ اون دفعه هم بلاست شدن؟  برای این بار دستور دارویی جد ...

مرسی عزیزم ممنون🌹دفعه قبل هم مثل اینبار بود جنینام خوب و بلاست بودن ضخامت آندومتر هم خوب بود ولی نشد. این دفعه هم همون داروها را برام تجویز کردن فقط قبلش عکس رنگی گرفتم که اونم مشکلی نبود شکر خدا

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم منم مشابه شما بود وضعیتم نگران نباش، فکر کن من جنین سه روزه رو تازه 21 سیکل بر ...

اکی خیالم راحت شد همش برام سوال بود آخه چرا انقدر دیر....مرسی از راهنمایی هات عزیزم😘😘😍😍

سلام عزيزم ، دقيق يادم نيست ولي فكر كنم حداقل ٢ يا ٣ تا سونو رفتم ٢٧ هفته فكر كنم بعد هم نميدونم يكي ...

ممنوووون مامان سبحان تیکرت آبی شد پس گل پسر داری دخترت میشه یکی یدونه 😍😍😍

الان ۲۸ هفته ام هفته دیگه وقت دکتر دارم گفتم ببینم کی باید سونو بنویسه همش نگران وزنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم یه سونو تو هفته ۲۸ برای من نوشت متنشم این بود که از نظر سلامت و رشد جنین بررسی شود

مررررسی تیارا جون وزن نی نی چقدر بود گلم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله عزیزم۷۵واحدی خریدم من توکل سیکلم فک ۲۴تا۷۵واحدزدم.شماره شونو ندارم ولی تونت بزنین میاره شماره شو ...

ممنون عزیزم، انشاءالله حاجت روا شی گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم. خدا کوچولوت رو برات حفظ کنه 😍😍

من ني ني ندارم برام دعاکن ني ني دارشم

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘