2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام دوستان من یه بسته جنین دارم. دو بار هم منفی شدم(دفعه اول جنین سه و پنج روزه-دفعه دوم فقط پنج ...

عزیزم من سه ماه بعد خراش انتقال دادم شکر خدا جوتبن گرفتم.... 

خراشمنم با لاپراهیسترو با هم بود.... 

دکترم گفته بود تا سه چهار ماه اثرش میمونه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا جون سلام. یه سوال داشتم دکتر به من دیروز گفت که دیگه بوسرلینو تزریق نکن. من امروز ترشح دارم ...

آمپول آزاد سازی که هنوز تزریق نکردی.... 

کی قراره تزریق کنی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     @تورک_آنا     زینبی جان تو فاکتور های ایمنیم این دوتا مشکل ...

عزیزم آنتی تایرو که بالاست.... 

تی اس هاشت چنده؟ 

اما آنتی روبلا بالا بودنش مشکل نیست که فقط نشون میده یا قبلا سرخچه گرفتی یا واکسنشو زدی.... 

کلا تو آنتی بادیا igg + بشه یعنی آنتی بادیش تو بدنت هست یا قبلا گرفتی یا واکسنشو زدی.... 

اما اگه igm + بشه یعنی الان گرفتی.... 

نه دختر خوب اشتباه نیست ببین داروهای ای وی اف بجز آمپول آزاد سازی موقع خاصی ندارن یعنی دست خود طرف ه ...

سلاممممم عزیزم خوبی؟ چشمام چهارتاشد تیکرتو دیدم وای توحامله ای؟؟؟ 😻😻😻😻

قربونت برم عزیزم

عزیزم من تو بارداری اولم یکی دو ماه قبل شروع سیکلم شروع شد و تا 17 هفته داشتم. البته سرم آی وی آی جی ...

سلام عزیزم خوبی؟ میشه جواب منم بدی؟ خیلی استرس گرفتم سری قبل ای وی اف فقط یک جنین تشکیل شدومنفی

این ماه هم فرتیل ایدواوابوست وتقویتی دادن ازماه بعد دارو هام شروع کنن میشه بگی چیکارکنم بهترشه؟ 

تازشم خودم پی سو هستم ودیربه دیرپریودمیشم تازگیاذخیرمم1/5همسرمم اسپرم کم وبی تحرک

منم  تی پی او بالاست ولی دکتر غدد گفت تا وقتی تیروئیدت نرمال باشه هیچ اشکالی نداره فقط سه ماه ق ...

عزیزم حتما جدی پیگیری کنین چون من دیدم حتی کسی که تیروئیدش نرمال بوده فقط به خاطر همین آنتی تی پی اوی بالا دوبار سقط داشته.... 

الان برا قبل اقدام به بارداریش براش پرونیزولون تجویز شده و قراره بعد بارداریشم سرم بزنه....

البته فعلا به خاطر شرایط کرونا متوقف کرده درمانشو اما تجویزش اینطوری بود.... 

توصیه میکنم با یه دکتر ایمونولوژی که تو زمینه ناباروری کار کرده مشورت کنین..... 

مثلا مر یم تو کلی تو ابن سینا کار میکرد نمیدونم هنوزم هست یا نه.... 

من گونال و ستروتاید و یادمه داد بهم حتما تشخیص داده همینو بزنی 

سلام عزیزم خوبی؟ حال نی نی ات چطوره؟ 

وای این ماه کلی دارو تقویتی دادن ولی هی میترسم میگم کاش خداکنه بیشترشه تخمکام. 

گونال اف میگن اصلا پیدا نمیشه من چیکارکنم ماه بعد؟؟ 😭😭😭

بچه هت تروخدا کسی جواب سوال منونمیدونه. شما هم ترشح دارید. نکنه داره تخمک آزاد میشه . کسی چیزی میدون ...

عزیزم ترشحات قبل تخمکگذاری مثل سفیده تخم مرغه.... 

تازه چند روز بعدش آزاد میشه.... 

ترشحات آبکی اگه هست اون بیشتر به خاطر بالا رفتن استروژنه اگه اشتباه نکنم اما بذار زینبی جون آپدیتره اطلاعاتش من خیلی وقته تو باغ نیستم.... 

تورک آنا من سینه هام فیبروکیستیک هست.و ویتامین ای میخورم.حالا بعد انتقال هم دارم‌ادامه میدم.به نظرت ...

عزیزم دقیق یادم نیست فکر کنم بعد بارداری قطع میشد اما شاید شرایط شما فرق کنه از دکترت بپرس.... 

مبارکه انشالله بسلامتی.خداحفظشون کنه چندمین انتقالتون بود؟ چه کارهایی کردید میشه بگید؟

ممنون عزیزم. اولین انتقالم بود. 2 3 روز نشاسته خوردم. بعد انتقال 2 3 روز کار نکردم ولی پامیشدم میچرخیدم. بعد اونم برگشتم روال عادی منتها مراقب بودم زیاد خمو راست نشم و استراحتم ب نسبت قبل بیشتر باشه