2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام خانوما خوبین؟کسایی که سینافکت تزریق کردن میتونن بگن تزریق کجای بازو هست منظورم اینه پشت بازو رو ...

آره گلم قرمز میشه نترس

همون جای واکسن 

یعنی 4 انگشت پایین تر از محل اتصال استخوان دست به کتف😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من امروز با کلی امید آزمایش بتا دادم نتیجه اش ۲۱/۵ بود که فکر کنم منفی هست روز ...

عزیزم این که مثبته😍😍😍😍 برو یه آزمایشگاه دیگه مجدد تیتر بده، یا 48 ساعت صبر کن اگر دوبرابر شده بود برو فکر سیسمونی 

ای جان نینی محکم چسبیده به دلت خداروشکر❤ شما چندمین انتقالت بود؟دکترت کی بود؟

سلام پناه جان خوبی امپولاتو به سلامتی شروع نکردی امپول چی بهت دادن ؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم روغن زیتون هروعده یه قاشق دوقاشق همراه غذاهات بخور.انجیر خیس کن بخور.خیلی خوب میشه.باز اگه خوب ...

قربونت برم ممنون از راهنماییت

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم اگر اینا رو دکترت داده بخور وگرنه سرخود توصیه نمیشه، جز فولیک اسید یبوست به خاطر پروژسترون هس ...

برگه سنا دارم یعنی خوبه دم کنم بخورم.ضرر نداره؟؟

ممنونم جوابمو دقیق دادی

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم این که مثبته😍😍😍😍 برو یه آزمایشگاه دیگه مجدد تیتر بده، یا 48 ساعت صبر کن اگر دوبرابر شده بو ...

تو رو‌خدا واقعیت رو بگو

آخه کن شنبه پیش آخرین hcg رو زدم

جنینم بلاست بوده

بخاطر hcg نیست؟

اخه زده هفته یک ۵-۵۰

اینکه خیلی کمه برای روز ۱۴

مبارکه چه بی بی مثبت خوشگلی  دلم لک زده برایه یه دونه از این بی بی چک ها

عزیزم فک نکنم مبارکه

آخه بتا مهمه نه بی بی چک

بتام ۲۱/۵ بوده

کلینیک میگه مشکوکه!

اما فک کنم میخواسته نآمیدم نکنه نگفته منفی!

والا در مورد یوگا اطلاعی ندارم، اگر خسته کننده نیست انجام بده ولی ماساژ اطراف شکم و اینا نداشته باشه ...

البته منظورم برا امروز هست نه بعد انتقال.

چون من روز قبل پی آر پی هم چندتا از حرکاتش رو انجام داوم و خسته هم شدم.مشکلی نداره که؟

خدایا شکرت  
ساناز جون همه چی به خودت بستگی داره ولی همونطور که سلما جون گفت این بیماری حالا حالاهااا مهمونه پس م ...

سلام عزیزم چقد کارخوبی کردید که حتی خواهر وبرادراتون هم اطلاع ندارن ....من گفتم خیلی پشیمونم هرروز ازم سوال میپرسن ...مادراتونم بیخبرن؟

قربونت برم ممنون از راهنماییت

خاهش میکنم عزیزم.من تو انتقال که استراحت مطلق بودم توخونه.فقط با انجیر و روغن زیتون یبوستمو کنترل کردم و اصلا هم مشکلی نداشتم بااینکه دستشویی فرنگی میرفتم.فقط روغن زیتون اصل از عطاری گرفته بودم.انشاله شماهم زود خوب میشین