2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
منم دکترم مختار ترس برم داشت بار اولمه میکرو انجام میدم ..هیچ شناختی هم از دکترای ابن سینا نداشتم خو ...

عزیزم راحت می تونی عوض کنی.کجای مراحل هستی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا انتقال دارم متاسفانه وقتی نیس دیگه عوض کنم

عزیزم بد به دلت راه نده اصلا.اینا وسیله ان.خدا باید بخواد.استرس اصلا خوب نیست برات .مثبت میشی.نگران نباش

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم نترس گلی ان شاء الله چیزی نیست نهایت تست ته حلقی PCR بده تا خیالت راحت بشه

زینب جان من فردا انتقال دارم.چندتا حرکت یوگا یاد گرفتم که مخصوص بارداری هست و خونرسانی به رحم و تخمدانهارو افزایش میده.به نظرت انجام بدم؟خوبه؟

خدایا شکرت  

سلام به زینب جون  ودارچین جون بقیه دوستان.

امروز روز دوازده بعد انتقالم هست.دردپریودی دارم. علامت دیگه ای ندارم.چهارشنبه باید آزمایش بدم.برام دعا کنید که هرچی خیره برام اتفاق بیافته.الان دو روزه یاد دوقلوهام میافتم وگریه میکنم.سعی میکنم خودمو شاد نشون بدم.

معده درد هم امانم رو بریده.تا وقتی معدم خالیه دردی ندارم.اما غذاکه میخورم میخواد بترکه. ازبس این داروهای جور واجور روخوردم دیگه معدم هنگ کرد.

سلام به زینب جون  ودارچین جون بقیه دوستان. امروز روز دوازده بعد انتقالم هست.دردپریودی دارم. عل ...

ان شاالله این دفه خدا دامنتو سبز کنه با یه نی نی سالم وخوشکل وغم بارداری قبلیت رو کم رنگ کنه عزیزم

سلام خانوما. بی بی چک روز 10 و 11 انتقال جنین 3روزه. امروز روز 11 ام. ولی بی بی چک ها 15 دقیقه بعد ه ...

مبارک عزیزم ان شاءالله که آزمایشت هم مثبته استرس نداشته باش.

با کدوم دکتر انتقال دادی؟

خدایا شکرت