2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
خدارو شكر عزيزم  چند سالتونه؟ دكتر من ميگه به نظرم تخمكات به خاطر سنت كيفيت بالايي ندارن  ...

من 35

عزیزم جنینی که گرید آ داره و بلاست رسیده یعنی کیفیت تخمک خوب بوده...همچین چیزی غیر ممکنه وگرنه گرید جنینت میشد بی یا سی...پس تخمکات خوبن...چند سالتونه؟

الان نتیجمو گرفتم. بنای ۲۰۰. من الان باید چهار هفته و چهار روز باشم رنج بتای پنج هفته اونجا بالای ۲ ...

ای جان...مبااااارکه....مامان شدنت مبارکه...النا منم خیلی نگران بتام بودم ولی بچه ها گفتم اصلا مهم نیست عددش...مثل من الکی استرس نده به خودت و نی نی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من ناراحتم دومین پانکچرم هستم رفتم سونو دکتر نصر گفت فقط سه تا فولیکول داری اونم کوچیک ...

پیورگان عالیه...منم موقع پانکچرم فولی های ریز داشتم دکتر فکر کنم روزی سه تا پیورگان داد سه روزه تپل شدن

من ای وی اف نکردم اگه خدا بخواد دومی رو میخوام تعیین جنسیت کنم . الان این پیام‌ها رو میخوندم خواستم ...

مرسی از دلداریت. ایشالا طبیعی باشه. فقط فردا عصر شه نتیجه ازمایشمو ببینم و بتونم یه کم خوشحالی کنم

ای جان...مبااااارکه....مامان شدنت مبارکه...النا منم خیلی نگران بتام بودم ولی بچه ها گفتم اصلا مهم نی ...

تو بتات چند بود؟ من همش منتظرم فردا عصر بشه ببینم بتام چند شده. التماس دعای زیاد دارم

حالا سوالم اينه كه تو اين وضعيت كرونا چطور برم شروع كنم، شروع كردم يه عالمه امپول داره ،اونارو بايددرمانگاه بزنم كه تو اين وضعيت كرونا خطرناك نيست،بعد من تهران نيستم ،ولي دكترم تهرانه،و بعد رفتن بيمارستان و انتقال دادنش و يا همون پانكچر شدن تو اين وضعيت كرونا خطرناك نيست؟شماهايي كه تازه شروع كردين پانكچراينارو،چيكار كردين ،امپولاشو چطور زدين؟كدوم دكتر ميرين؟من قبلا ميرفتم ابن سينا ٥بار انتقال دادم نشد ميخوام از سر پيش اقصي شروع كنم،شماها چيكار كردين ميشه به سوالام جواب بدين