2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045705 بازدید | 684480 پست
منم امروز دهم دورم هست. بزرگترینشون ۱۰ بود تا سه شنبه اچ ام جی داد . رشد نکنه کنسل میکنم کلا

وای منم مثل شما

آمپول چی زدی؟

من اول پرگو زدم ۳۰۰ واحدی هر روز

بعد پرگو با hmg داد

الان پیورگان با hmg داده ۳۷۵ واحد رو هم هر روز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان روز دوازده سیکل هستم کلی آمپول زدم اما بزرگ نشدن انگاری خیلی نگرانم  حالا دکتر گفت دوز ر ...

گونال اف زدی؟

نه تقلبی که بعیده داروخونه ها داشته باشن. من تو نی نی سایت میگشتم بعضی ها به سینال بهتر از گونال جواب میدادن. 

انشالله رشد میکنن، توکل به خدا.

سلام بچه ها من بر اساس پریود ۵ هفته و سه روزم.  رفتم سونو گفت یک ساک حاملگی کوچیک معادل ۴ هفته ...

واااااای خدا یعنی چی این حرف من دقیقا همین موقع رفتم سونو ساک فقط بود امروز رفتم قلبشو دیدم 

الان نتیجمو گرفتم. بنای ۲۰۰. من الان باید چهار هفته و چهار روز باشم رنج بتای پنج هفته اونجا بالای ۲ ...

مبارکت باشه مامان زیبا😍😍بتات هم خوبه ،دیگه استرس رو بزار کنار 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واااااای خدا یعنی چی این حرف من دقیقا همین موقع رفتم سونو ساک فقط بود امروز رفتم قلبشو دیدم 

عزیزم😍😍😍 مبارکت باشه دخترخوب

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دعا میکنم واست عزیزم حداقل می گفتی دوز داروهات رو ببره بالا چون به من گفت ۵ روز ببر بالا

برده بالا . اچ ام جی رک ۵تا پودر و ۳ تا آب تو یه سرنگ سه روز میزنم تا سه شنبه دوباره برم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
زینب جاان من تو سیکل انتقالم دا وهای انتقالم شروع شده فقط سوپر فکت یا سینا فکت ندارم اشکال نداره نگر ...

به سلامتی عزیزم، کاملا اوکی هست گلم، اینم یه مدل دیگه از سیکل انتقال هست 

به امید مامان شدنت😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم میگم من از فردا سوپر فکت باید بزنم  میگم اون موادشو که باز میکنم چجوری باید نگه دار ...

سلام گلم، آره باید بلافاصله قبل از مصرف از یخچال دربیاری و بلافاصله بعد از مصرف بذاری تو یخچال