2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
ذخیرم نزدیک ۲ یعنی یک و خورده ای. دارو سینال و سینافکت و یه سری ویتامین که  میخورم

عزیزم مطمئنا بخاطر سیناله چون ذخیره تخمدانت خوبه...انشاالله با همین داروهای که برات اضافه شدن جواب میگیری

اما اگه نشد ناامید نشو چون برا منم همین اتفاق افتاده اما من از پا نشستم و دوماه بعد دوباره دارو گفتم منتها اینبار داروهای خارجی و خوب،،،خداروشکر ۲۱ تخمک هم دادم

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم...نگران نباش هرچی خدا بخواد همون میشه

به به ستاره جون بسلامتی ایشالا میری و نی نی هارو با خودت میاری خونه😍😍😍

ممنون عزیزم⚘⚘ان شاء الله🤲

خیلی دعا کنید..

امروز ازمایش کرونا دادیم و کارهای ازمایشگاهی جنین برای ۲۰ شهریور😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها کسی بوده که با وجود جنین و ضربان قلب منظم خونریزی شدید داشته باشه ؟ من به حساب خودم شش ...

عزیزم استراحت کامل داشته باش یه مدت احتمالا ماله هماتومه رفع میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون عزیزم⚘⚘ان شاء الله🤲 خیلی دعا کنید.. امروز ازمایش کرونا دادیم و کارهای ازمایشگاهی جنین برای ...

ای جونمممم ایشالاا مامانی عزیزمممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم مطمئنا بخاطر سیناله چون ذخیره تخمدانت خوبه...انشاالله با همین داروهای که برات اضافه شدن جواب م ...

دنبال گونالم. من خودم مشکلی ندارم همسرم ضعیفه و اینکه دارو میخوره عقب بیفته نمیدونم دیگه چی بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
نه عزیزم.انقد کلاس گذاش که تلفنی جواب نمیدیم.بیان یکو نیم بگیرین.منم کسی نیس اگه تلفنی جواب نده مجبو ...

چقد بداخلاقن. آخه اینهمه استرس داره آدم.

من یه آزمایشگاه سر کوچمونه، هی میرم آزمایش میدم منفی میشه. خانمه بنده خدا برای همدردی با من با یه غمی بهم میگه زنگ بزن نمیخواد بیای، دلم میخواد واسه خاطر اونم شده یه جواب مثبت نشونش بدم.. احساس گناه دارم اصلا در برابرش   

سلام بچه ها فقط برای پانکچر باید آزمایش کرونا بدیم یا برای اینکه انتقال هم بدیم بازم آزمایش کرونا می ...

بستگی داره کجا داری کارهاتو پیش میبری. بستگی به دکتر داره خیلی. من خودم تو ابن سینا بعضی ها رو دیدم فقط یه بار دادن، اما دکتر من برای هر دو نوشته بود.

میشه بگی چه دارو و آمپولایی استفاده کردی که ۲۱ تخمک داشتی عزیزم؟

عزیزم من تنبلی دارم برا همین بدنم زیاد به داروها جواب میده با اینکه سینافکت میزدم ولی بازم هایپر شدم...۱۸ تا گونال و ۶ تا اچ ام جی همرا با سینافکت