2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سارایی جونم فدات بشم...باورم نمیشه هنوز...میخوام به توصیه بخورو بخوابت گوش کنما ولی باورم نمیشه...مر ...

خدانکنه عزیزم...

مرسی مهربون

فقط خواهشا استرسو بریز دور گلم .همه چیو بسپر دست خدا 💚 خودش داده خودشم مراقبشه 💚 به سلامتی و با دل خوش بغل بگیری💚👶🏻👶🏻💚

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها جواب آزمایشم منفی شد خدا نمیخواد و نخواست من‌مادر بشم  خدانگهدارتون

الهی بگردم ....خدا دلتو اروم کنه😔 

ان شاء الله سیکل بعدیت طبیعی باردار میشی گلم 💚

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون خیلیا یکی دو درصدن. من اگه شانس داشتم الان مثبت میشد. الهی زودتر شنبه بشه این امپولای لعنتی هم‌ت ...

انشالله‌شماهم‌تواون‌دودرصدهستی

ناامیدنباش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام بچه ها

کسی بوده که با وجود جنین و ضربان قلب منظم خونریزی شدید داشته باشه ؟ من به حساب خودم شش هفته و چهار روز و به حساب سونو هفت هفته هستم . از هفته ۵ لکه بینی داشتم ولی کم کم زیاد شد و امروز انگار پریود شدم حتی بدتر از اون . رفتم اورژانس و سونو خداروشکر جنین بود و دکتر گفت تهدید به سقط هستی ولی چون ضربان داره ۵۰ درصد بهت کمک میکنه . یه فیبروم و یه هماتوم کوچیک هم دیده شد ولی گفت چون هردوتا جای خوب و کوچیکن دردسر درست نمیکنن . فقط استراحت کن و امیدت به خدا تا قطع شه . ولی چرا اینطوری شدم ؟؟؟؟ خیلی نگران و ناراحتم . کسی بوده که شرایط منو داشته باشه ؟ بعد از چهاربار انتقال تازه مثبت شدم و این همه مکافات😕

😭😭😭😭😔😔😔من الان اقدام طبیعی کردم پری اومد انگار رسیدم ته خط ...دیگه شما که ...... خدایا تو بز ...

😥😣 ای جانم خدا چه حکمتی داری  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزدلم خدا دلتو اروم کنه میفهممت 😔😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم صبح تاحالا منتظربودم بیای خبر بدی الهی ک ...

انشالله مرسی عزیزم از همدردی  قربونت 

نهههههههه. اصلا باورم نمیشه. دلداری نمیدم. چون خودم حالتو درک میکنم. اگه کل غم دنیا رو دلت سنگینی کن ...

قربونت  برم بله دقیقا عزیزپ مرسی از همدردی دیگه دلهامون سنگ شده

نه هنوز انتقال ندادم، منتظر پریدم عزیزم

خیر باشه..

عزیزم امروز رفتم سونو داروهام استرادیول و پردنیزولون و امپول هپارین هست، هورمون رشد رو حذف کرد و امروز شیاف و امپول پروژسترون رو هم اضافه کرد گفت از شنبه استفاده کن و پنج شنبه ۲۰ شهریور انتقال دارم.

برام دعا کن🙏🏻

مبارکت باشه مامانی😍😍😍 چه مواردی رو رعایت کردی به من هم بگو..پنج شنبه انتقال دارم..

به به ستاره جون بسلامتی ایشالا میری و نی نی هارو با خودت میاری خونه😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها کسی بوده که با وجود جنین و ضربان قلب منظم خونریزی شدید داشته باشه ؟ من به حساب خودم شش ...

استراحت داشته باش و استرس رو از خودت دور کن 

توکل به خدا ان شاء الله که مشکلی نباشه...

دوست من تو بارداری طبیعی همین مشکل براش پیش اومد خیلی شدید بود خونریزیش ولی با امپول و شیاف کنترل کرد خداروشکر بچش الان یک سال و نیمه است.