2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزیزم مهم اینه دستگاه ضربان رو detect کرده حالا صدایی که پخش میشه مال قلب نیست که مال دستگاهه اون ل ...

والا دکترم گفت جنینت خداروشکر عالیه قلبشم مثل گنجشک میزنه ولی خب موقعی که خواست صداشو بذاره نشد، توکل به خدا عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام لیانای عزیز، ببخشید من وقت نکردم حالتو بپرسم، فکر کنم میخواستی جراحی دندان انجام بدی، چی شد عزی ...

قربونت بشم عزیزم 

بله انجام دادم‌ خیلی ترسیده بودم جراحی دندان عقل بود دکتر گفت نمیتونی با این دندون تا آخر بارداری باشی  خیلی اذیتت میکنه دیگه دکترم نامه داد و انجام دادم خداروشکر به خیر گذشت زینب جونم خداخیرش بده راهنماییم کرد و گفت که اشکالی نداره تو این ماه 

میفهم عزیزم ادم بعضی بدی هارو اصلا از باد نمیبره ولی الان فقط به دخترت فکر کن و اینکه مامانتم پیشته و کمکت میکنه خدا خیرش بده 

دیگه حرف اطرافیان رو بریز دور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی عزیزم.من فردا روز ۱۵ هست میخام برم ازمایش ولی امروز عصر تالا یکم دستمال برام حالت خونریزی قب ...

شادن جون هم روز ۱۰ فک کنم یکم حالت خونریزی داشتن . به نظرم بی بی چک الکی هاله نمیندازه من که تو این ۵ سال یک هاله هم حتی ندیدم .. کاش میرفتی یک مارک خوب میخریدی دوباره میذاشتی

بله عزیزم من بودم تازه به من استرادیول هم ندادن فقط ال دی و بوسرلین دادن

واقعا!!!!!چه عجیب آخه تو سیکل نچرال نمیدن معمولا

من خیلی استرس دارم نمیدونم چرا هی میگم اینا دکترن چند ساله کارشون اینه ولی بازم وقتی میبینم اکثرا داروهای قبل انتقالشون زیاده برا من کم بازم مضطرب میشم😔

نه لطفا لینک رو برام بفرستین تا از راهنمایی هاتون استفاده کنم. مرسی عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4975543/روزگار-من-و-پسرام

۶۵?

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4975543/روزگار-من-و-پسرام۶۵?p

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زینبی جون تو عکس سنشه زده ۱۳ و ۵ روز البته دیدم +-داره  تو ورق توضیحش نوشته ۱۳w  از کجا ...

ماهک جون اونی که تو توضیحش نوشته درسته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا شاید بخندی ولی بعضی موقع ها جایی که بچه هست خیلی کم پر پر می کنه دلم جنینه؟ البته تجربه که دار ...

مثل نبض میمونه رو میگی ؟ 

سلام زینبی جان به ن ی برگه دادن برا طرز مصرف داروهام بعد انتقال .قرص استرادیول ۴هفته بعد ازمایش باید ...

نه دیگه گلم نباید یهو قطع بشه، باید سه روز 3 عدد باشه

بعد 3 روز 2 عدد، بعد سه روز 1 عدد و بعد قطع برای من که این جوری بود

ایشالا که به سلامتی زایمان کنی عزیزم چشم ...فقط زیاد ماشین سوارمیشم یه بارم موتور سوارشدم دیگه ترسید ...

چشمت بی بلا 

موتور سوار نشو خطرناکه کلا 

ماشین هم میشینی پشت کمرت یه بالشت بزار که فشار نیاد به کمرت 

من کلا یه بالشت گذاشتم تو ماشین بدون اون نمیتونم بشینم 

ایشالا این دوران به خوشی بگذره واست 🌷

والا دکترم گفت جنینت خداروشکر عالیه قلبشم مثل گنجشک میزنه ولی خب موقعی که خواست صداشو بذاره نشد، توک ...

عزیزم اصلا مهم نیست گاهی دستگاه ممکنه قاطی کنه😉😉😉😉 منم اولین بار صدا رو برای غربالگری شنیدم