2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مرررررسی زینب جون دست گلت درد نکنه ممنووون از راهنماییت پس حتما میرم میزنم  فقط من دوسال پیش و ...

نه گلم هیچ ربطی نداره، ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا کاملا متفاوت هستن و واکسن فقط جلوی آنفولانزا رو میگیره نه سرماخوردگی و اینکه حتی ممکنه با وجود واکسن آنفولانزا باز هم ابتلا ایجاد بشه (نه به خاطر واکسن) ولی نوع خفیف میشه قطعا و غیر کشنده

کلا خانم های باردار چون مجبورن برای سونو، زایمان و... بیرون برن از خونه و گروه پر ریسک هستن باید بزنن و در اولویت هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره 5 هفته که خیلی زوده. آره عزیزم دیدم وروجک رو. بالاخره بعد از تقریبا 13 سال رخ نمایی کرد!! 13 سال ...

خداروهزاررررررمرتبه‌شکر‌

لیلا‌جونم‌مامان‌شدنت‌مبارک

بااون‌دل‌مهربونت‌برامنم‌دعا‌کن‌‌

خداسورپرایزم‌کنه

اصلا‌‌داروهای‌انتقال‌دوست‌ندارم...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
باورم نمیشه زی زی جون مامان باشم...به خدا اصلا نمیتونم باور کنم...برام خیلی دعا کن....به خدا با تک ت ...

ممنون عزیزم....انشاالله خدا از دهنت بشنوه

اصلا استرس نداشته باش و حسابی شاد باش حیفه این روزا نیست به اضطراب بگذرونی!!!

انشاالله مامان شدن خودت تی تی مهربون و خوش قلبمممم❤️❤️❤️😍😍😍😍😍🙏🏽🙏🏽❤️❤️ کی باید آزمایش بدی؟؟ ...

موری‌جون‌مبارکت‌باشه

انشالله‌بارداریه‌خوبی‌داشته‌باشی

کوچولوت‌صحیح‌وسالم‌بغلش‌کنی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها امروز مادرشوهرم بهم زنگ زد ی چی گفت بگین حق دارم ناراحت بشم یانه ..من واسه سونوی ساک بارداری شوهرم نبود زنگ زدم خواهرشوهرم بیاد دنبالم منو ببره با اصرار اونم با مادرش اومد حالا از اون روز هی منت میزاره که اره تو مارو کشوندی خونت به زور توروببریم سونو من واقعا نگران بودم تا خود دکتر هم هی بهم گفت دیوانه وسواسی با این کارات بچه رو از بین میبری ... حالا امروز روضه بود من با ماشین خیلی اهسته رانندگی کردم رفتم تا حسینیه اینم بگم با رعایت نکات بهداشتی ..خلاصه من وقتی سوار ماشین شدم منو دیدن جلو مسجد حالا زنگ زده تو که اینقد وسواسی مارو کشوندی بردی دکتر حالا چرا رانندگی میکنی چرا میری تو شلوغی دلت برای خرجایی که کردی بسوزه از این ناراحتم نمیگه دلت واسه اذیت شدنات و امپولایی که خورده دلش برا پول میسوزه نه منو بچم خیلی زورم اومد از این حرفش میدونم نباید میرفتم روضه اما خوب گفتم رعایت کنم مشکلی پیش نمیاد ی روزه .اینم از این مدل دلسوزیا که دل ادمو میسوزونه

خداروهزاررررررمرتبه‌شکر‌ لیلا‌جونم‌مامان‌شدنت‌مبارک بااون‌دل‌مهربونت‌برامنم‌دعا‌کن‌‌ خداسورپرایزم ...

فدااات عزیزم. چشم حتما اگه قابل باشم دعاگوی شما هستم 😍😍😍 انشالله به زودی یه سورپرایز حسابی بشی عزیز دلم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
در مورد برگشتن به شهر خودتون من از زینبی جون قبل انتقالم پرسیدم گفت هیچ اشکالی نداره تو مرکزم سوال ک ...

دكترت كي بود؟

ميشه بگي دفعه چندم انتقال بود؟

و مشكلت چي بود؟

دقیقا منم ایجوری بودم پاهام درد میکرد حالت پریودی هم تا ماه ۴داشتم عزیزم طبیعیه اصلا استرس نداشته با ...

ایشالا که به سلامتی زایمان کنی عزیزم چشم ...فقط زیاد ماشین سوارمیشم یه بارم موتور سوارشدم دیگه ترسیدم سوارنمیشم ایشالا که مشکلی میش نیاد 

سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

عزیزدلم خیییلی مبارک باشه صب تاحالا منتظربودم بیای خبر بدی ...الهی که سالم وسلامت بگذرونی بارداریتو ونینی یانینیاتو سالم بگیری بغلت