2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
درسته واسه منم یکشنبه  به یکشنبه میره جلو  تاریخ ان تی دقیق  انشاالله جواب آزم ...

اره همرو پیشش میرم خیلی خوشم اومد وارده خیلی 

ایشالا خونمم اکی باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مندنمیدونستم اینو شادن جونم...خدا از دهنت بشنوه دوست خوبم...اخه توی نی نی سایت میخوندم روز 14 بتا زی ...

من دوستم بتاش 370 بود ماشاالله دخترش ماه پیش دنیا اومد، فقط رشد بتا مهمه عزیزم وگرنه عددش خیلی اهمیتی نداره، انشاالله به موقع قلبشم میبینی خیالت راحت میشه😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره همرو پیشش میرم خیلی خوشم اومد وارده خیلی  ایشالا خونمم اکی باشه

اونم عالیه به امید خدا 

انشاالله  

منم سونو ۲۸هفته باید برم میخوام بگم ۴بعدی بکنه نی نی رو ببینم چه شکلیه 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من دوستم بتاش 370 بود ماشاالله دخترش ماه پیش دنیا اومد، فقط رشد بتا مهمه عزیزم وگرنه عددش خیلی اهمیت ...

فدات بشم مهربونم...مرسی برای خبر دلگرم کننده ات عزیز دلم...خیلی ممنون...الهی نی نی های خوشگلتو به زودی میبینی توی سونو و بارداری خیلی خوبی داشته باشی...ممنونم دوست جون

[QUOTE=153545939]ای جان...فدای اون قیافه اش که میخواد 4 بعدیش کنن...نمکدون[/

سلامت باشی عزیز دلم😘😘 

انشاالله سونو نی نی خودت💙💓 

انشاالله صحیح و سالم و به موقع بغلش کنی 🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانمایی که پانکچر کردین هزینه داروهاتون چقدر شد؟

عزیزم مرداد پارسال واسه من حدود ۳۳۰۰ شد 

اونم عالیه به امید خدا  انشاالله   منم سونو ۲۸هفته باید برم میخوام بگم ۴بعدی بکنه نی نی ...

ای جونممممم وایی خیلی خوبه نمی دونم چرا برای من انقدر دیر میگذره 

یه سوال من روزایی که حالم خوب نیست حس تهوع دارم اصلا قرصامو نمی خورم امروز اصلا مولتی و آهنمو نخوردم سومین باره اشکال داره خیلی سخته قرص خوردن مخصوصا عوق داری😑😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

نوش جونت باشه عزیزم. هزاران هزار بار مبارکت باشه و دست راستت زیر سر بقیه دوستای انتقالی. انشالله ۹ ماه رو به سلامتی و دلخوشی بگذرونی ❤❤❤❤ این قلبا مال نی نیه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم