2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
بچه ها جونم من دارم میرم ببمارستان پیامبران بستری بشم تو زایشگاه علائم هایپرم تشدید شده شکم اندازه خ ...

آخی.مراقب خودت باش مادر زیبا

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ای بابا ایشالله مشکل خاصی نباشه زودی برگردی خونه مراقب خودت باش

قربونت برم یکی دونفر رو که سرطان داشتم دیدم چندساعته با آمپول آب رو کشیدن اومدن بعضیا هم گفتن دو روز بستری بودن نمیدونم دیگه در هر صورت هم فاله هم تماشا

برم این مرحله هم بگذرونم برگردم به لطف خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز میخواستم برم مطب گفت نیا آخرشب خودش زنگ زد صحبت کرد گفت علائمت بدتر شد چون تعطیلاته بیا زایشگا ...

چه دکتر خوبی.دکترت کی بود نوشین جان

چه دکتر خوبی.دکترت کی بود نوشین جان

راستش اگر بهت بگم خندت میگیره من قبل اینکه برم مطبش برای ویزیت ، به فرشته درون دکترم نامه نوشتم بهش گفتم به اذن و لطف پروردگارکاری بکن که هوای منو داشته باشه و ....

همیشه چیزایی که میخوام رو مینویسم

تو تاپیک هام برو بخون گوشی گرون قیمت گم کردم باهمین نامه نگاری پیدا کردمش منتها تو تاپیک نگفتم که جنجال نشه 

من همیشه رو این مسائل تمرکز میکنم مثلا قبل سوارشدن به اتوبوس میگم الان یک جای خالی برام هست که بشینم بعد اتوبوس میاد میبینم دو نفر سرپا هستن طک صندلی خالیه میگم بفرمایید میگن ممنون ما راحتیم منم شیک و مجلسی میشینم

اوایلش سخته اما رو خودت کار کنی بهتر میشی از جملات تاکیدی استفاده کن مثلا من همیشه ورد زبونم اینه جایی که راه نیست خداوند راه میگشاید

بچه ها خیلی خوشحالم برای اونایی که تازه مامان شدن و با هر بی بی مثبت هزار بار خداروشکر میکنم و خدا میدونه انگار خودم مثبت شدم و از دیدن خوشحالی و حرف دل بعضیا بغض میکنم و میفهمم حال اونایی رو که منفی شدن وقتی خبر مثبت شدن بقیه رو میدونن اولین انتقال من با تیاراتیام و ۳۱۳و کسایی دیگه هست که اواسط اسفند انتقال دادن و انشاالله تا ۱۱/۱۲هفته  دیگه زایمانشون هست 

واقعا حس بدیه منفی شدن انگار دیگه دوست نداری چشماتو باز کنی تا مدتها کسلی و واقعا دردناکه من یادمه اسفند کلی لباس خریده بودم حتی چون تعیین جنسیت کرده بودم همه رو پسرونه خریده بودم الان ۶/۷ماه میگذره و هنوزم یادم میفته ناراحتم 

اما واقعا کافیه آدم به خودش ثابت کنه شکست ناپذیره و میتونه باور کنین هیچ چیز به اندازه روحیه خوب تو ای وی اف موفق تاثیر نداره یه عبارتی بکار ببرم ببخشید باید پر رو و تخس بود از رو نرفت جنگید هرچندبار که بشه مگر میشه خدا نخواد یکی صاحب فرزند بشه مادر بشه؟من نمیتونم قبول کنم !تو رو خدا بچه هایی که منفی میشن کم نیارن انرژیشون رو بیشتر کنن خیلی سخته میدونم ولی تلاشتون رو بیشتر کنین بیشتر روحیه بدین به خودتون شما ها همه مامانتینا نازنین و مهربون آینده این بخدا😍😍😍😍😍

راستش اگر بهت بگم خندت میگیره من قبل اینکه برم مطبش برای ویزیت ، به فرشته درون دکترم نامه نوشتم بهش ...

به قانون کائنات اعتقاد داری و الان توی این برهه از زمان به نظر من بهترین متده که جواب میده.چرا خنده دار عزیزم.هر آدم پر از عقیده های متفاوته .اتفاقا من این طرز فکرتو دوست دارم عزیزم.

آره عزیز دلم مثبته  منم یازدهم و سیزدهم آز دارم  ایشالا بتات عاااااااالی باشه

عزیزم شما چطوری میرید حموم؟

آخه واقعا ۵دقیقه ای سخت!

به من گفتن بعد ۳روز برو

اما من میترسم!آخه میدونم حداقل ۱۰-۱۵ دقیقه طول میکشه

مرسی لی لا جوووونم برام دعا کن بااااااورم نمیشه انگار دارم خواب میبینم ۸ ساله منتظر این لحظه ام

مبارک 

انشالله بسلامتی

برای منم دعا کنید

شما جنینتون بلاست بود؟

ببخشید مشکلتون چی بود؟

عزیزم شما چطوری میرید حموم؟ آخه واقعا ۵دقیقه ای سخت! به من گفتن بعد ۳روز برو اما من میترسم!آخه می ...

عزیزم  بعد ۵ روز رفتم حموم  آب خیلی داغ نباشه و دائم  زیرش نباش یک رب بیا  بیرون 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
پس نتیجه میگیریم ازمایش تهران از امریکاهم سخت گیرانه تره که اونجا نرمال بوده اینجاصفر

هر دو آزمایش که توی یکروز نبوده

زمانهای مختلف فرق داره

آزمایششون حتما یکی دوماه قبل بوده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️