2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
من چندروز پیشا اینجوری بودم یعنی بعداز آزمایشم وزنمم کم شد یه دو کیلو ولی الان دارم جبرانش میکنم😅 ...

منم دل درد رو که دارم. بی اشتهایی و نفخ وحشتناک

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آز بتا دادم مثبت بود. حالا گذاشتم انشالله بعد تعطیلات تا اون موقع همه چی اوکی باشه، میرم تیتر میدم و ...

مبارکه لیلا جون ایشالا بسلامتی بغلش کنی💕💕

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من چندروز پیشا اینجوری بودم یعنی بعداز آزمایشم وزنمم کم شد یه دو کیلو ولی الان دارم جبرانش میکنم😅 ...

وای خوبه تهوع نداری خیلیییی بدههه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

من هیچ علائمی ندارم به جر کمردرد سری دوم جنین ها بلاست بودن کمردرد داشتم  منفی شد 

و اینسری هم جنین ها بلاست خدایا خودت کمک کن میترسم همش به خودم میگم  نگرفته  این سری هم منفی 😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
آز بتا دادم مثبت بود. حالا گذاشتم انشالله بعد تعطیلات تا اون موقع همه چی اوکی باشه، میرم تیتر میدم و ...

خداروشکر عزیزم 

انشاالله میری سونو و همه چی عالیه 

انشاالله یه بارداری سالم رو تجربه کنی و نی نی رو سالم و به موقع بغل کنی 😍😍😘😘😘❤️💙💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مثبته اونم ان شاءالله . فقط اگه یادت بودم اون لحظه که جواب مثبتو گرفتی از ته دلت دعام کن منم به آرزو ...

سلام مامان هدیه عزیز خوبی گلم  چه خبرا دختر نازت خوبه 💓

انشاالله سال دیگه مراسم علی اصغر  با گل پسرت بری  انشاالله این انتظار طولانی به پایان برسه 💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم یه روز ازموعدم گذشته و بیبی چک زدم امروز مثبت شد فردا میرم ازمایش بدم امیدوارم مثبت بشه 

مبارکه عزیزم. به سلامتی و دل خوش انشالله

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم