2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
اخه الان پریود شدم نوبت دکترهم ندارم فوقش فردا اخر ساعت راهم‌بندازه دیگه نمیرسم جواب ازمایش ببرم ودا ...

زنگ بزن مطبش بگو ببین چی میگه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون اکر سیکل مناسب برای تخمک کشی در نظر گرفته نشه ،چه اتفاقی میفته ؟من دو تا سیکل قبلیم کوتاه ب ...

عزیزم بهت حق میدم ولی شاید اینبار بهتر نتیجه بگیری، و دستشون بیاد چه سیکلی بهتر برات جواب میده، 

اما حتما نگرانی خودت رو با دکترت در میون بذار و ازش بپرس

اتفاقا سیکل بلند به دلیل ال دی و بوسرلین قبلش خیلی خوب جدای میده و برای ذخایر بالا اصلا استفاده نمیشه جون خیلی تخمک زیاد میده 

عزیزم بهت حق میدم ولی شاید اینبار بهتر نتیجه بگیری، و دستشون بیاد چه سیکلی بهتر برات جواب میده،  ...

ممنونم عزیزم،امیدوار شدم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خواهر که جیگرش میسوزه درد خواهر رو ببینه  مادرایی هم که بی توجه هستن به ظاهر اینجور میگن دلشون ...

اعصابم خورد شد، خدا برات سلامت نگهشون داره. امیدوارم که تو همین ماه محرم حاجت روا شن به حق بزرگی و رحمت خدا.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
باورت میشه بخاطر مامانم دیگه به انتقال فکر نمیکنم .چون میدونم اگه بازم منفی شه خودم شاهد نابودی ماما ...

اینسری انتقالت رو نگو. به قول دوستمون فشار روت دوبرابر میشه. ایشالا انتقال دادی بعدش که قلبش رو دیدی با یه جعبه شیرینی برو پیش مادر عزیزت. 

باورت میشه بخاطر مامانم دیگه به انتقال فکر نمیکنم .چون میدونم اگه بازم منفی شه خودم شاهد نابودی ماما ...

ولی خوبه که بی تفاوتن. حالا یه استرس و گوشه کنایه هم باید از اونور داشتی

اعصابم خورد شد، خدا برات سلامت نگهشون داره. امیدوارم که تو همین ماه محرم حاجت روا شن به حق بزرگی و ر ...

ببخشید گلم ناراحتت کردم ...الهی بحق حضرت علی اصغر نی نی رو سالم بغل بگیری و من وهمه منتظرا رحمت خدا شامل حالمون بشه 

التماس دعای فراوان دارم ازت عزیز دلم 😘😘😘😘😘

زهرا