2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با من آشتی کردی؟ اینو منم متوجه نمیشم، باید با التماس ازشون مکمل گرفت، عارفی هم به من مکمل نداد، خو ...

سلام لیلا جان

اخه من که باهات قهر نبودم عزیزم این چه حرفیه💕❤️🥰😘

لیلا جان منم فاز این دکترهای ایران رو متوجه نمیشم ولی چیزی رو که خوب میدونم اینه که شما قبلش خودت باید حسابی مطالعه و تحقیق کرده باشی ، حرف چنتا دکتر و نظرشون رو بشنوی، از همه مهمتر ریویوهای مریض هارو بشنوی و بخونی بعد از همه ی اینها یه برآورد کلی بکنی و خودت به نتیجه برسی و اعمال کنی

باور کن لیلا جان من انقد این ۴-۵ سال به خاطر سقطهام سرچ کردم و خوندم که دقیقا خودم میدونم درمانم چیه ولی متاسفانه من مشکلم یکی دوتا نبود و نیست

تو امریکا مشکلم این بود که هزینه های دکتر ناباروری و درمانش سرسام اور بود و حتی اگه از پس هزینه هاش برمیومدم دکترهای اونجا به شدت به شدت تو دادن دارو محتاط بودن که به درد من نمیخورد

اینجا هم که تو دارو دادن دکترها مشکلی ندارن ولی دیگه خودت بهتر میدونی دیگه، جواب سلام آدم رو هم درست حسابی نمیدن

منشی های دکتر هم از خود دکتر بدتر ، به حدی به آدم استرس وارد میکنن که وقتی وارد مطب میشی یادت میره چی میخواستی بگی

شما هم هر قرصی که شک داری خوب در موردش تحقیق کن

ولی اینو بهت بگم قبل از بارداری خوردن بیشتر مولتی ویتامینها آسیبی نمیزنن 

در طول بارداری بعضیاشون یا باید ادامه پیدا کنن یا دوزشون باید فرق کنه یا کلا حذف بشه

در آخر اینکه ایشالا بارداری خیلی خوبی داشته باشی

نگران هیچی نباش

کلا گفت قبول نمیکنم یا پیشنهاد اهدایی داد؟؟

گفت نمیکنم خانم ، شما فوقش ۴ تا تخمک پوچ میدی بعد پشتش رو کرد و رفت

التماسش کردم واسم نسخه نوشت

نه پیشنهاد اهدایی نداد، شاید به خاطر اینکه یه بچه دارم نگفت، وگرنه حتما میگفت

حتما میشه. چرا نشه. به نظر منم بچه دو سه تاش خوبه. به قول داداشم میگفت به تو باشه الان یه تیم ملی دا ...

ایشالا حتما

من همیشه فکر میکردم ۳ تا بچه خواهم داشت

ولی حالا انقد سختی کشیدم دوتا بشه از خوشحالی بال در میارم

خانومای گل من هرشب آمپول پروژسترونو تو یه زمان خاصی میزنم بین ۶ تا ۷ عصر (همسرم برام میزنه)

امشب دو ساعت دیرتر میاد بنظرتون برم درمانگاه بزنم ۱۰ دیقه پیاده روی داره یا بمونم خونه همسرم با دو ساعت تاخیر بزنه برام

مامان منم همین طوریه...در عوض وقتشو برای چیزای دیگه صرف میکنه...هروقت هم بحثی پیش بیاددمیگه بچه میخو ...

کاش مامان منم مثل مامان شما بود اینجوری من عذاب وجدان نمیگرفتم راحت تر میتونستم برا زندگیم تصمیم بگیرم .بخاطر من ازبس که همش فکروخیال میکنه مشکل اعصاب پیدا کرده افسردگی گرفته .

زینب جون اکر سیکل مناسب برای تخمک کشی در نظر گرفته نشه ،چه اتفاقی میفته ؟من دو تا سیکل قبلیم کوتاه ب ...

وای خدا نکشدت، از وسط نوشته ات شروع کردم به خوندن دیدم میگی به دکتر میگم سیم بلند برات در نظر بگیره. مخم پوکید که خدایا، سیم بلندو برای پانکچر میکنن تو؟ چه ربطی داره آخه 😂😂

کاش مامان منم مثل مامان شما بود اینجوری من عذاب وجدان نمیگرفتم راحت تر میتونستم برا زندگیم تصمیم بگی ...

دقیییقا مادر من هم مثل مادر شماست 

کاش مادر من براش مهم نبود 

کاش خانوادم براشون مهم نبود 

اینجوری ایقداسترس نداشتم