2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
حتما حکمتی داشته خداروشکر الان مامانی  ایشالله به سلامتی فارق شی  برامون دعا من عزیزم

اره خداروشکر ، راضیم به رضای خودش ،ممنون عزیزدلم ،چشم اگه لایق باشم حتما دعاگوتم عزیزم ،مطمئنم دو سه روز دیگه میای حسابی شادمون میکنی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ایشالله  مرسی عزیزم جواب دادی  مواظب خودتو و نی نی باش😘

چشم گلم ،شما هم مواظب خودت و نی نی باش 😍😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای گلم ایشالا ب حق ای شبا همتون حاجت روابشین.. من دوهفته پیش تخمک کشی کردم 31تخمک داشتم22تاش جنین شده 1ماه دیگه هم انتقال دارم ولی خیلی استرس دارم ب نظرتون چیکارکنم چی بخورم ک نی نی تو دلم جابگیره

دنیام فدای ی تار موات دخترنازم خدایا شکرت ک من هم بعد این همه سختی مادرشدم خدایا شکررررت😍😘
اخه همیشه ۵روز بعدش میشدم نمیدونستم دیرمیشه.شوید هم فکر کنم فصلش نیس خشکشو دارم.اگه تا یکشنبه نشم با ...

انشاالله تا اون موقع نمیشی

نمیدونم شما کجایی عزیزم ولی میدون تره بار باید داشته باشن،،،تو بابل که پیدا میشه

به هرحال الان دیگه نمیشه کاریش کرد انشالله تا جمعه هم اگه نشی باز میتونی دوشنبه بری دکتر

الان میگم چندروز دیگه ال دی بخورم تعطیلیا بگذره ولی میگم فاصله انداختم ضرر داره

آره نخور یهو قاط میزنه بدنت😂😂😂شما که نمیدونست عزیزم اخه اصلا قابل پیش بینی نیست که چند روز بعد دقیقا میشه آدم

حالا جالبه همیشه وقتی آدم عجله داره بدتر اصلا نمیاد این پری لامصب،،،همش بخاطر استرسه ها

دارم تصور میکنم دو قلوی شیطون داری و دارن از سر و کله ات بالا میرن، و هر کدوم یه چیز میخوان وای چقد ...

چقد خوب توصیف کردی.آره من خیلی صبورم و اگه تعریف از خود نباشه مهربون.خدا کنه مامان مهربون و صبوری هم بشم.شما هم چه دل بزرگ و خیرخواهی داری.خدا ان شاالله حاجتای دلتو یکی یکی بده و شادت کنه.

خدایا شکرت  
ممنون از راهنماییت من شیراز هستم عزیزم و امکانش ندارم ک ب شهر دیگه ای برم  شما مشکل ناباروری ه ...

سلام عزیزم اتفاقا شیراز مرکز دکتر رستمی خیلی تعریف میکنن ولی هزینه تعیین جنسیتش یکم بیشتره فک کنم فقط برای تعیین جنسیت ۱۵تومن میگیرن...من خودم دوماه پیش انتقال دادم ومنفی شدم تعیین جنسیت بودم تهرانم وحدود ۲۵تومن هزینم شد ...نمیخوام دلتو خالی کنم ولی حتما دکتر خوب برو که جنین زیادی داشته باشی 

عزیزم ایشالا با اولین انتقال مامان میشی ...کدوم مرکز انجام دادی؟دکترت کی بود؟

ممنون عزیزم.... 

مرکزدکتررستمی شیراز دکترم هم دکتر مددی

دنیام فدای ی تار موات دخترنازم خدایا شکرت ک من هم بعد این همه سختی مادرشدم خدایا شکررررت😍😘
سلام خانومای گلم ایشالا ب حق ای شبا همتون حاجت روابشین.. من دوهفته پیش تخمک کشی کردم 31تخمک داشتم22ت ...

امپول چی زدی کجا انجام دادی ای وی افتادند رهبران چند بود

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
امپول چی زدی کجا انجام دادی ای وی افتادند رهبران چند بود

من مرکزدکتررستمی رفتم ولی تحت نظردکتر مددی.. آمپول هم گونال. اچ ام جی.ارگالترون با دوتای دیگه اسمشو یادم نیس

خواهرای گلم هیچ کدومتون با سیکل طبیعی یعنی بدون قرص استرادیول انتقال تاحالا انجام ندادید؟؟؟؟؟؟؟؟،

عزیزم نازنین جون با سیکل طبیعی انتقال دادن که جوابشون ماه پیش منفی شده بود...ولی ۹۰ درصد افراد یا به صورت فرش یا اگه فریز باشه با استرادیول انتقال میدن برا همین کسی تو تاپیک جواب نمیده مطمئنا اگه کسی با سیکل طببعی بوده باشه پاسختونو میده😊

من مرکزدکتررستمی رفتم ولی تحت نظردکتر مددی.. آمپول هم گونال. اچ ام جی.ارگالترون با دوتای دیگه اسمشو ...

انشاالله با اولین انتقال مثبتی رهبران چند بود

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی