2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
منظورت به من بود😢 والا بخدا اگه من منظوری داشته باشم من هیچ تاکیدی نداشتم  فقط کامل نقل قول ...

نه بابا نگفتم تیکه انداختی که. ببخش اگه اینطور برداشت کردی. منظورم این بود آدم یه وقتایی انقد ذهنش درگیره که فقط میخواد بفهمه چی به سرش اومده. تو پستم گفتم منظوری نداشتی. تیکه چرا عزیزم خب ۴۲ سالمه تعارف که نداریم 😂😂😂

بازم شرمنده اگه اینطور برداشت شد، حتما بد نوشتم که اینطوری فکر کردی

آخرین جمله وصیت نامه پدرم این بود:

دنیا نیرزد آنکه پریشان کنی دلی.

بازم ببخش اگه دلت از من رنجید

خواهش میکنم اگه بخشیدیم بهم بگو. ممنون ❤❤❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الان میگم چندروز دیگه ال دی بخورم تعطیلیا بگذره ولی میگم فاصله انداختم ضرر داره

نه نخوریا. میکشمت. هورمونات بهم میریزن حالا دو سه ماه باید وقت بذاری درستش کنی. همین کاری که گفتم بکن. فردا زنگ بزن فوقش میگه ماه دیگه بیا دیگه. از پشت تلفن که نمیتونه بخورتت 😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،،  میشه از تجربیاتتون یه دکتر زنان خوب برای سزارین انتخابی معرفی کنید که زیرمیزی هم ...

ببین شنیدم بعضیا دستشون یه جوریه که بعد عمل اصلا درد نداری. آفرین از الان بگرد یه دکتر خوب پیدا کن

بچه ها ازمایشگاههایی که تست کرونا میگیرن جمعه وروزهای تعطیل هم بازن؟میخوام زودی جوابشو بدن؟

ببین فکر کنم بیمارستان تریتا اینجوریه. یه زنگ فردا آزمایشگاهش بزن

نه بابا نگفتم تیکه انداختی که. ببخش اگه اینطور برداشت کردی. منظورم این بود آدم یه وقتایی انقد ذهنش د ...

@لوبیا_پلو    

عزیزم بیا پستم رو بخون. نبخشی خوابم نمیبره

نه بابا نگفتم تیکه انداختی که. ببخش اگه اینطور برداشت کردی. منظورم این بود آدم یه وقتایی انقد ذهنش د ...

چون به زبون آوردی پس حتما از دستم ناراحت شدی

من خیلی خیلی آدم حساسیم یعنی با اینکه از خودم مطمینم که منظوری نداشتم ولی چون حس کردم حرفم ناراحتت کرده بدجور عذاب وجدان گرفتم ، اینجور موقع ها هم سریع تپش قلب میگیرم

من وقتی جملم رو نوشتم بعدش یاد شما افتادم ولی گفتم خدارو شکر دیگه حامله شده و دیگه ناامید نمیشه

بخدا من اصلا نمیخواستم از حرف نصر به نتیجه ای برسم و حلاجی کنم، چون حتی اگه حرفش در مورد من درست باشه در حالت کلی با عرض معذرت چرت و پرت محض بود

توی فامیل ما من میتونم حداقل حداقل ۸ مورد مثال بزنم که بالای ۴۲ سال بچه دار شدن

قصد من فقط درددل کردن بود

شما انقد پاک و مهربونی که آدم نمیتونه چیزی از شما به دل بگیره و نبخشه

منم اگر بیجا و بی فکر حرف زدم معذرت میخوام❤️❤️❤️

خدا بیامرزه پدرت رو عزیزم. به خدا اصلا متوجه نمیشی نی نی چه جوری بزرگ شد. نمیدونم پست دوستمون راز رو ...

ممنونم عزیزم.خدا کنه که همینجور باشه.میدونم مشکلاتی خواهد بود ولی همینکه بتونم تنهایی و با کمک شوهرم از پسش بربیام خیلی عالی میشه.

خدایا شکرت  
منم 😂😂😂 دور از جونت از بس پرروییم ! ولی خارج از شوخی ایشالا خدا بهت یه دوقلوی ناز بده یهو با هم ...

ای وای ممنون عزیزم.خدا به شما هم یه دو قلوی نازنازی بده ان شاالله.

خدایا شکرت