2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم اولین روز از آخرین مریت کی بوده؟

نوزدهم تیر

میگم من خیلی یبوست دارم ملینم میخورم اصلا تاثیر نداره میترسم جنینام از جاشون کنده بشن😔

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه خبر ؟ اوضاع چطوره؟ ایشالا کی ازمایش داری؟

دوباره امروز بیبی زدم باز هاله انداخت، مدیکور. حالا عصری میرم داروخونه یه مارک دیگه بگیرم واسه فرداصبح. دکترم گفته روز17 برو آزمایش ولی میخوام روز 14 برم.

من پنجشنبه پانکچرم بود که ۱۵ تا تخمک داشتم. شنبه قرار شد تماس بگیرم ببینم چندتا نی نی دارم. گفت یکشن ...

بسلامتی عزیزم ولی به من گفتن دوماه بعد از تخمک کشی انتقال میدم دکترتون کی هستن؟

سلام زينب جان  من روز هشتم انتقالم  20سالمه دوتا جنين سه روزه انتقال دادم  از روز ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ همون پس سن و سالی نداری که تاب آوریت هم کم شده 

مامان گل اصلا اینجا هر کی گریه کرده و یا با شوهرش دعواش شده یا از روی تخت افتاده همون سیکل مامان شده 

تو هم مامان شدی رفت، از الان تمرین صبر کن نهایت روز 14 آزمایش بده، گلم بچه داری خیییییلی سخته و خییییلی خییییلی صبر میخواد از الان تمرین میتونی بکنی 

درکت میکنم خواهر گلم سخته ولی چه میشه کرد با گریه درست میشه؟؟همه ما دوران دو هفته انتقال کلی فشار و استرس داریم و عصبی میشیم و گریه میکنیم 

اگر دلت آروم میشه گریه کن ولی نهایت 5 دقیقه بسه😉😉😉😉

ممنون عزیزدلم یعنی ماه بعدپری بشم دوباره فولیکولی هست؟

آره گلم چرا نباشه؟؟!!! اتفاقا احتمال بارداری بعد از پانکچر میره بالا

کم نبودن دوستانی که جنین فریز کردن ولی قبلش خدا براشون انتقال داده طبیعی و سورپرایز شدن😍😍😍😍

اب زیاد بخور 

باور کن آبم زیاد میخورم میگم شربت مام بگیرم ضرر نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تو سیکل انتقالم زینبی جان...الان روزی ۳ ق م دوسین میخورم بنظرت خوب نیست مصرفش و قطع کنم چون پرولا ...

سلام عزیزم بله گلی قطع کن حتما 😉😉😉😉 تا حالا هرچی خوردی رو فراموش کن ولی از الان دیگه نخور

باور کن آبم زیاد میخورم میگم شربت مام بگیرم ضرر نداره؟

ببین چون بارداری حتما با مشورت پزشکت بخور منکه می ترسم خودم یه چیزی سر خود بخورم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام زینب جون خوبی عزیزم؟ مگر فقط رازیانه نبود که پرولاکتین رو میبردبالا؟ من سه ماه هست هم خودم هم ...

سلام عزیزم، سیاهدانه از رازیانه قوی تر هست، قطع کن گلی 

وقتی تحت درمان با داروهای شیمیایی هستی، درمان گیاهی به صلاح نیست 😉😉😉 به آقایون هم نباید زیادی گرمی داد از اون ور خراب میکنه کارو

دیگه نخورید عزیزم 

سیاهدانه برای مشکلات پروستات آقایون هست نه اسپرم 

دوباره امروز بیبی زدم باز هاله انداخت، مدیکور. حالا عصری میرم داروخونه یه مارک دیگه بگیرم واسه فرداص ...

انشاالله که خوش خبر باشی😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی‌؟ همون پس سن و سالی نداری که تاب آوریت هم کم شده  مامان گل اصلا اینجا هر کی گر ...

چقد حرفات ارامبخشه 

کاش واقعيت بشه حرفات 😭😭😭😭

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...