2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میوم شما از نوع شماره دوم هستش که کمی، خیلی کم لم به قسمت داخلی رحم داده و این یعنی بد نیس اصلا

عزیزم یه دنیا ممنون ازوقتی که گذاشتی 

خیلی لطف کردی 🌹🌹🌹🌹🌹

من نگرانم میگم یهو همینجور رشد میکنه میاد تو حفره رحم 

چون قصدداشتم اگر بشه ۶ماه طبیعی اقدام کنم اگر نشد برم میکرو ...اما الان بخار رشد میوم نگرانم 

عزیزم آمپول ستروتاید بهت نداده برای جلوگیری از آزادسازی تخمک ها؟ غیر هاش ام جی چیا بهت داده؟ اخدین ب ...

نه عزیزم جز هاش ام جی چیزی نداده. تا الان ۴۰ تا زدم.

هر یک روز در میون سونو میکنه. دیروز صبح صبح سونو شدم فردا عصرم قراره برم. 

ولی درد دارم... امروز روز یازدهم. 

دکتر گفته امشب نزدیکی داشته باشم. همین 

داروی دیگه ای نداده.

مامان ماهک هفته ی بارداریه منم حساب میکنی بلد نیستم آخه روز هفتم مرداد انتقال دادم الانم روز 17 هست ...

سلام عزیزم اولین روز از آخرین مریت کی بوده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزدلم ..آخه همش میگم من تهوع ندارم حتما اینبارم منفیم ..اولاش خوب تحمل کردم ولی انگار الان که ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره باید هورمون پروژسترون ترشح بشه تازه شروع نی کنه به واکنش دادن بدن من از ۸ هفته مثلا سینه درد گرقتم داغ شد تهوع هم از ۶ هفته اصلا نگران این موضوع نباش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یدونه جان ۱۵ تا تخمک داشتم

بسلامتي انشالله جنين هاي تپلي داشته باشي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
امشب بهش آپتامیل دادم، فعلاً خوابیده، امیدوارم بهش بسازه  خدا بهت صبر و توانایی بده، من توی یک ...

آپتامیل هم شیر خوبیه.

ان شاالله ک دوست داشته باشه.

ممنون عزیزم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام خانوما من یه مشکلی برام پیش اومده 

کسی این شرایطو داشته؟؟

من الان تو سیکل پانکچر سومم هستم

دیروز بعد از ظهر دهمین آمپول hmg زدم

از حدود ۳ ساعت بعد درد خفیفی تو یک سمت کمرم شروع شد

تا شب خیلی شدید شد

هم کمر هم پام درد میکرد

گفتم بخابم حتما صبح خوب شدم

امروز بیدار شدم خیلییی بدتر شدم

ممکنه بر اثر آمپول باشه؟ تزریق بد باشه؟؟

ممنون عزیزم.خیلی اطلاعات خوبی دادی. شما هم انگار تازه پانکچر شدی.مشخص شد که انتقال میدن یا نه؟

قربونت برم عزیزم من از تجربه بچه ها استفاده کردم. بله پنج شنبه پانکچر شدم . دارو نوشت برام گفت یکشنبه بیا سونو اگر خوب بود سه شنبه انتقال میدیم.شنبه معلوم میشه چندتا نی نی دارم🤗🤗🤗🤗🤗

ممنون نوشین جان تخمک کشی کردین؟انتقال هم دادین؟؟؟

من پنجشنبه پانکچرم بود که ۱۵ تا تخمک داشتم. شنبه قرار شد تماس بگیرم ببینم چندتا نی نی دارم. گفت یکشنبه بیا سونو اگر خوب بود سه شنبه انتقال میدن

نه عزیزم جز هاش ام جی چیزی نداده. تا الان ۴۰ تا زدم. هر یک روز در میون سونو میکنه. دیروز صبح صبح سو ...

ببین چاره ای نیست باید به دکتر اعتماد کنی. حالا خوبه یک روز در میون سونو میکنه. به نظر من اگر دسترسی داری بهش بگو