2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
خانوما خواهش میکنم جواب بدین من روز ده دوره پریودم هستم و تا الان ۳۶ تا آمپول هاش ام جی زدم برای تخ ...

عزیزم آمپول ستروتاید بهت نداده برای جلوگیری از آزادسازی تخمک ها؟ غیر هاش ام جی چیا بهت داده؟ اخدین بار روز چند سونو شدی؟

منم ترشحاتم زیاد بود همش استرس داشتم دکتر روز یازدهم سیکلم که سونو شدم بهم ۳ تا ستروتاید داد روزی یکی میزدم برای جلوگیری از آزادسازی تخمک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سارا جان ازمایشگاه  وسونو برای غربالگری اول  کجا رفتی؟

عزیزم من سمت غرب تهرانم.ازمایشگاه رفتم پارسه صادقیه.سونو هم رفتم مرکز سونوگرافی دکتر داریوش دلیری

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
قرار بود امروز ازمایش بده منم خیلی منتظرشم از صبح انگار خودم آزمایش دارم الهی که خیر باشه

آره خیلی ناراحت و بیقرار بود منم استرس گرفتم خیلی منتطرشم اومد خبر داد بی زحمت لایکم کنین

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دوستان گلم تصمیم گرفتم ی مدت نیام نی نی سایت برام دعا کنید ان شاالله همه چیز برام خوب پیش بره و صدای ...

فریبا جان عزیزم ایشالا هرچی خیر و صلاحه برات پیش بیاد دعای همه ما پشت و پناهت ایشالا با خبرای خوب بیای لطفا صدای قلب رو شنیدی و وضعیتت تثبیت شد خبرمون کن منم زیر پستت تگ کن🤗🤗🤗🤗🤗

عزيزم ممنونم که وقت میزاری و از تجربیاتت برام مینویسی، والا میگن پستونک اوضاع رو بدتر میکنه، اما بقو ...

خواهش میکنم گلم. امیدارم که هر چه سریعتر شرایط برای همه بهتر بشه مخصوصا شما 🙏🏻

دوستانی که پانکچر کردن دوتا سوال دارم داروهامو قطع کردم یعنی دیگه تموم شد سینه هام خیلی دردمیکنه مخ ...

عزیزم چند تا تخمک داشتی ؟؟ 

دوباره پانکچر میکنی؟؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود