2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم چیزی که نوشتی اینه. اگه زیر یک باشه تکرار نمیخواد. اما اگه مسئول آزمایشگاه گفت تکرار کن شاید ...

نمیاد هر کار میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
   حجمش رو بیار پایین. از تو گوشیت عکسش رو باز کن، بعد اسکرین شات بگیر که حجمش کم شه

اینجا نمیشه.بیاین تایپک‌خودم شاید بده.اخه اونوقتی داد

به به خدا رو شکر خیلی خوشحالم برات🤭🤗 خدا حافظ خودت و مسافرات، نی نی های نازت باشه ان شا الله باق ...

عزیز دلم هیچ کس به اندازه شما دوستان احساسات آدم رو درک نمیکنه . من هیچ کدومتون رو ندیدم اما با شادیتون شاد شدم با غمتون اشک ریختم با چشم انتظاریتون انتظار کشیدم . خوشحالم که هستین منم برای تک تکتون آرزوی روزای خوب دارم و از ته دلم میدونم جایی که راه نیست خداوند راه میگشاید

حجمش رو بیار پایین. از تو گوشیت عکسش رو باز کن، بعد اسکرین شات بگیر که حجمش کم شه

بیاین تایپک آخرم

بچه ها امروز سونو واژینال شدم فیبروم ۳سانتی داشتم  خیلی نگرانم 😔😔😔 میترسم با میکرو بزرگتر ...

عزیزم من فیبروم داشتم، باردار شدم، دکتر اون موقع که باردار بودم گفتن مشکلی نداره که فیبروم داری و بارداری

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الان باردار هستی؟چند سانته؟ مال من ۳سانت میترسم با ای وی اف برام مشکل ساز بشه😭

الان باردار نیستم، یکسال پیش بود، حتما از دکترت بپرس برای انتقال مشکلی ایجاد می کنه یا نه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، والا خوب که اصلاً نیستم  دخترم الآن 25 روزشه، دکتر بهش شیر ب ب لاک AR داده، ولی ان ...

ان شاالله ب زودی این دوران میگذره.

نمیخوای با صلاح دید دکتر تغییر بدین شیر خشک رو؟ شنیدم نان سیر کننده تره.

اگر میخوره چرا ندین خوب؟

من شیر خودمو هم خیلیا میگفتن فلان ساعت ب فلان ساعت بده ولی چون دوتان واقعا نمیتونستم و هر وقت بخوان میدم.

کم کم بگذره دستتون میاد کدوم گریه گریه شیره و کدوم برای چیز دیگس.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار